Κοσμος

Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx

Νεκρός ο δράστης της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολη
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολη © Youtube / FOX NEWS

Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί στις εγκαταστάσεις της FedEx - Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες - Νεκρός ο δράστης της επίθεσης.

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά άτομα έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το περιστατικό έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της FedEx στην περιοχή και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και πρώτες βοήθειες. Μάρτυρας, ο οποίος είπε ότι εργάζεται στην εγκατάσταση, δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς.

Η μεγάλη κοντινή εθνική οδός, η I-70, έκλεισε και προς τις δύο κατευθύνσεις μεταξύ του I-465 και του Ronald Reagan Parkway, λόγω της αστυνομικής επιχείρησης, σύμφωνα με την κρατική αστυνομία της Ιντιάνα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός, ενώ φέρεται να έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Η εγκατάσταση της FedEx Indianapolis απασχολεί περισσότερα από 4.500 εργαζομένους. Ο Τζέρεμι Μίλερ είχε τελειώσει τη βάρδιά του, όταν ένας συνεργάτης του, ο Τίμοθι Μποϊλάτ, του είπε ότι άκουσε πυροβολισμούς. «Αυτό με έκανε να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω από την πόρτα της εισόδου, όπου είδα έναν άνδρα με ένα αυτόματο τουφέκι, να πυροβολεί στον εξωτερικό χώρο», δήλωσε ο Μίλερ.

NewsNOW Stream Part 3 - 04/12/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ