Κοσμος

Νάσβιλ: Καρέ καρέ η τρομακτική έκρηξη (βίντεο)

Το ηχογραφημένο μήνυμα από μεγάφωνο σε τροχόσπιτο που προειδοποιούσε για βόμβα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάμερα ασφαλείας στο Νάσβιλ των ΗΠΑ: Δευτερόλεπτα πριν από την ισχυρή έκρηξη
Κάμερα ασφαλείας στο Νάσβιλ των ΗΠΑ: Δευτερόλεπτα πριν από την ισχυρή έκρηξη © YouTube

Η στιγμή που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, όπως την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης.

Κάμερα ασφαλείας στην πόλη Νάσβιλ των ΗΠΑ κατέγραψε την τρομερή έκρηξη ανήμερα των Χριστουγέννων 2020.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ισχυρή έκρηξη ξεκίνησε από τροχόσπιτο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της πόλης. Αστυνομικοί κάνουν λόγο για σκόπιμη ενέργεια.

Τρεις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός στην πρωτεύουσα του Τενεσί. Μετά την έκρηξη το κέντρο της πόλης θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Παράθυρα σε διαμερίσματα κτιρίων και αυτοκίνητα έσπασαν, προσόψεις γραφείων και καταστημάτων έγιναν «κομμάτια», αγωγοί νερού έσπασαν και κλαδιά δέντρων κόπηκαν από το ωστικό κύμα.

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες καταστροφής, με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο φαίνεται να ακούγεται από το τροχόσπιτο και καλεί τους περαστικούς να εγκαταλείψουν άμεσα το σημείο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η ισχυρή έκρηξη.

Surveillance video shows moments leading up to explosion in downtown Nashville

Εν τω μεταξύ επιχειρηματίας στην πόλη Νάσβιλ, ο Μάρκους Λεμονής ο οποίος έχει υιοθετηθεί από Έλληνα ομογενή, δίνει αμοιβή 246.000 ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες για την ισχυρή έκρηξη που συντάραξε το κέντρο της πόλης.

«Θα ήθελα να βάλω αμοιβή 250.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και την καταδίκη του υπαίτιου, για το περιστατικό στη Νάσβιλ. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια τρομοκρατία στους δρόμους» ξεκαθάρισε στο μήνυμά του στο Twitter για την τρομακτική έκρηξη.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ