- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρκούδα σκότωσε υπάλληλο στο Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας
Ο άνδρας μπήκε χωρίς συνοδεία στο κλουβί του ζώου
Αρκούδα επιτέθηκε και σκότωσε υπάλληλο στο Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας, με την εισαγγελία να ξεκινά έρευνα για το περιστατικό.
Μια αρκούδα σκότωσε υπάλληλο στο Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.
Η αρκούδα επιτέθηκε σε υπάλληλο στο Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας επί της λεωφόρου Βερνάτσκι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ο υπάλληλος στο Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας, μετά την επίθεση από την αρκούδα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας, όπου και κατέληξε, ανακοίνωσε η επικεφαλής του γραφείου τύπου της εισαγγελίας.
Όπως μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας μπήκε στο κλουβί χωρίς τη συνοδεία θηριοδαμαστή και δέχθηκε ισχυρό χτύπημα από την αρκούδα στο κεφάλι. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζώο επιτέθηκε στον υπάλληλο του τσίρκου όταν αυτός μπήκε στο κλουβί» δήλωσε η επικεφαλής του γραφείου τύπου της εισαγγελίας.
Και πρόσθεσε ότι κατά τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί με εντολή της εισαγγελίας, θα εξεταστεί αν τηρήθηκε η εργατική νομοθεσία και οι κανόνες ασφαλείας στον εργασιακό χώρο, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Για το περιστατικό με την αρκούδα που σκότωσε υπάλληλο στο Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας, ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση την παραβίαση των κανόνων που αφορούν τις συνθήκες ασφαλείας στον χώρο εργασίας.
Παρά τη διεθνή κατακραυγή από περιβαλλοντικές οργανώσεις, πολλά τσίρκο στη Ρωσία συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αρκούδες σε παραστάσεις. Τα άγρια ζώα απομακρύνονται με τη βία από το φυσικό τους περιβάλλον και υποβάλλονται σε βασανιστήρια, προκειμένου να υπακούσουν στις εντολές των «εκπαιδευτών» τους και να εκτελέσουν το «νούμερό» τους μπροστά στους θεατές.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Τελ-Αβίβ και Άγκυρας
Η προσωρινή πρόεδρος Ροντρίγκεζ προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των ΗΠΑ
Αιφνιδίασε τους πελάτες στο Ρέντμπεργκ στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή μετά την άνοδό του στον θρόνο
Αφορμή για τις διαδηλώσεις ήταν η έξωση της 87χρονης Μαρικάρμεν από το διαμέρισμά της
Ανοίγει ο δρόμος για τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών
Μόνο η διπλωματία μπορεί να οδηγήσει σε μια διευθέτηση της κρίσης, τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα δύο ζώα θα περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ατλάντα
Eκατοντάδες διαδηλωτές καταγγέλλουν την έξωση της 87χρονης
Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «μείζον περιστατικό»
«Αυτό που είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα ηθικό», δήλωσε ο ποντίφικας από τη Λούρδη
H ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού μπροστά σε άδεια έδρανα εν όψει των εκλογών στο Ισραήλ
Στο πλευρό της 87χρονης γυναίκας διαδηλωτές
Πόσα μπορεί κανείς άραγε να περιμένει από έναν οργανισμό χωρίς καμία ουσιαστική ισχύ στην εποχή της πολυκρίσης;
Τα μυστικά της επιτυχίας και τη φιλοσοφία της ζωής του μοιράστηκε ο χολιγουντιανός σταρ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της «ανεξαρτήτως συνθηκών»
«Θα μπορούσατε να είστε εσείς η επόμενη Μαρικάρμεν», έγραφαν τα πανό
Οι διαδηλωτές ζητούν τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν και οι συναυλίες του Βρετανού Εντ Σίραν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.