- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Η ιταλική κυβέρνηση στέλνει διακοπές εκατομμύρια οικογένειες
Το συνολικό κονδύλι αγγίζει τα 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ - Ποιοι παίρνουν το έκτακτο βοήθημα
Κορωνοϊός: «Μπόνους διακοπών» σε εκατομμύρια οικογένειες από την ιταλική κυβέρνηση - Ποιοι δικαιούνται το έκτακτο βοήθημα.
Η ιταλική κυβέρνηση στέλνει διακοπές εκατομμύρια οικογένειες, εκταμιεύοντας κονδύλια ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το λεγόμενο «μπόνους διακοπών».
Όπως ανακοινώθηκε, οι ιταλικές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ θα μπορούν να λάβουν έως και 500 ευρώ για διανυκτερεύσεις σε τουριστικές υποδομές της χώρας.
Το μπόνους θα μπορέσει να ξοδευτεί από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020 σε ξενοδοχεία, κάμπινγκ, τουριστικά συγκροτήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια της χώρας. «Συνολικά διαθέτουμε 4 δισεκατομμύρια ευρώ για τον Τουρισμό και ένα για τον Πολιτισμό. Έχουμε σαφή επίγνωση της στρατηγικής σημασίας των δυο αυτών τομέων» δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Ντάριο Φραντσεσκίνι.
Ο Ιταλός υπουργός υπογράμμισε, επίσης, ότι σε συνομιλίες του με τον αρμόδιο Ευρωπαίο επίτροπο, αλλά και με συναδέλφους του από κυβερνήσεις χωρών-μελών της Ένωσης, κατέστησε σαφές ότι η ιταλική κυβέρνηση θεωρεί πως πρέπει να ισχύσουν ενιαίοι κανόνες, οι οποίοι να καθορίζουν τους όρους μετακίνησης των τουριστών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
«Είναι σαφές ότι θα πρέπει να υπάρξει αυστηρή παρακολούθηση της πορείας της επιδημίας σε όλες τις περιοχές και τις χώρες της Ένωσης, αλλά θεωρώ ότι η Ε.Ε κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή, προς την υιοθέτηση ενιαίων κανόνων και όχι προς έναν επιζήμιο ανταγωνισμό μεταξύ των διαφόρων χωρών της» ολοκλήρωσε ο Φραντσεσκίνι.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά» είπε χαρακτηριστικά
Το 90% των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου περνά από εκεί
Πανηγύρι με τις φωτογραφίες του ζευγαριού
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή από τις 28 Φεβρουαρίου
Τουλάχιστον δέκα τάνκερ έχουν γίνει στόχος ή έχουν αναφέρει επίθεση από την αρχή της σύρραξης
Στάθηκε τυχερός που επέζησε από την επίθεση της 28ης Φεβρουαρίου λέει ο πρέσβης του Ιράν στην Κύπρο
Το νέο εργαλείο αποκαλείται HODIO - ένα ακρωνύμιο στα ισπανικά για το «Αποτύπωμα Μίσους και Πόλωσης»
Όταν η επιθυμία για ανατροπή γίνεται εφιάλτης
Το πέρασμα είναι αρκετά βαθύ ώστε να το διασχίζουν τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου στον κόσμο
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν και η κρίση στη Μέση Ανατολή μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της Μόσχας
«Όσοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.