- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ένα παιδί βρέθηκε νεκρό στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου προερχόμενου από το Αμπιτζάν.
Το πτώμα ενός παιδιού ηλικίας «περίπου 10 ετών» βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της Air France που προερχόταν από το Αμπιτζάν, έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στην σχετική έρευνα που διεξάγεται.
Το αεροπλάνο, ένα Boeing 777, είχε απογειωθεί από το Αμπιτζάν, την οικονομική πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού, χθες Τρίτη το βράδυ και προσγειώθηκε σήμερα στο Παρίσι λίγο μετά τις 07:00 ώρα Ελλάδος.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία, η οποία επιβεβαιώνει τον θάνατο ενός «λαθρεπιβάτη» χωρίς να διευκρινίζει την ηλικία του, εκφράζει τη λύπη της για μια «ανθρώπινη τραγωδία».
«Πέραν της ανθρώπινης τραγωδίας, αυτό δείχνει μια σημαντική έλλειψη ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Αμπιτζάν», δήλωσε στο AFP πηγή της ασφάλειας της Ακτής Ελεφαντοστού, διερωτώμενη πώς ένα παιδί 10 ετών μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε ένα αεροπλάνο και για το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιος συνεργός.
Τα τελευταία χρόνια, πολλοί λαθρεπιβάτες, κυρίως έφηβοι από την Αφρική, έχουν βρεθεί νεκροί στον χώρο του συστήματος προσγείωσης.
Η θερμοκρασία πέφτει στους -50 βαθμούς Κελσίου μεταξύ των 9.000 και 10.000 μέτρων, το ύψος στο οποίο πετούν τα επιβατηγά αεροπλάνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η 45χρονη πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.