- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ εναντίον Μέσινγκ: Κάποτε με αποκαλούσε «κύριο»
Η ηθοποιός ζητά να κατονομαστούν όλοι οι χρηματοδότες του Προέδρου
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της ηθοποιού Ντέμπρα Μέσινγκ για το ποιοι χρηματοδοτούν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τίποτα και κανέναν δεν αφήνει ασχολίαστο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. Χθες ήρθε η σειρά της ηθοποιού Ντέμπρα Μέσινγκ η οποία ζήτησε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των πλουσίων που θα συνδράμουν οικονομικά για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.
«Δεν έχω ξεχάσει ότι όταν ανακοινώθηκε πως θα κάνω το 'The Apprentice' και όταν σημείωσε μεγάλη τηλεθέαση, βοηθώντας να ανέβουν τα νούμερα του NBC, η @ DebraMessing ήρθε σε μένα και με ευχαρίστησε, ακόμα με αποκάλεσε 'κύριε', πώς αλλάζουν οι καιροί», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.
Η Μέσινγκ και ο συνεργάτης της στο NBC, Έρικ ΜακΚόρμακ, δήλωσαν ότι ντρέπονται για τους υποστηριχτές του Τραμπ στο Χόλιγουντ που θα παραβρεθούν στον έρανο, όπου τα εισιτήρια μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 100.000 δολάρια για τα δύο άτομα.
«Παρακαλώ εκτυπώστε μια λίστα όλων των συμμετεχόντων. Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει», έγραψε η Μίσινγκ στο Twitter ύστερα από δημοσίευμα του Hollywood Reporter.
Αλλά και ο ΜακΚόρμακ έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος προς το Hollywood Reporter: «Αν έχετε την καλοσύνη αναφέρετε όλους όσοι συμμετάσχουν σ’ αυτό το γεγονός, έτσι ώστε οι υπόλοιποι να ξέρουμε με ποιον δεν θέλουμε να συνεργαστούμε. Ευχαριστώ».
Η πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθεί από την πρόεδρο της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής Ρόνα ΜακΝτάνιελ, τον συμπρόεδρο του RNC Τόμι Χικς Τζούνιορ, τον προϊστάμενο της εκστρατείας Μπραντ Πάρσκαλ και τον πρόεδρο της χρηματοδότησης για τη νίκη του Τραμπ, Τοντ Ρίκετς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18χρονη κατηγορεί τον influencer που έχει γίνει γνωστός ως πρόσωπο της τάσης «looksmaxxing»
Συμφώνησε στην 3η κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής
Ο αλγόριθμος που «έτρεξαν» επιστήμονες και οι αντιδράσεις
Σκληρές εικόνες στο βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα
Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη νέα ειρηνευτική πρόταση
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τα potty party
Οι χώρες παρατήρησαν για πρώτη φορά νέα αμερικανικά οπλικά συστήματα σε δράση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το Μπαχρέιν, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Συρία είχαν προηγουμένως άρει παρόμοιους περιορισμούς στους δικούς τους εναέριους χώρους
H κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί σοβαρά, αναφέρει το ίδρυμά της
Τι σημαίνει μια «παγωμένη σύγκρουση» στη Μέση Ανατολή
Λιποθύμησε έπειτα από μέρες επικίνδυνα υψηλής πίεσης και έντονης ναυτίας
Στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του
Η ιστορία πίσω από τη θρυλική φωτογραφία
Εν μέσω οικονομικών δυσκολιών και υψηλών τιμών πετρελαίου
Πόσο μεγάλες είναι οι στρατιωτικές βάσεις και τι κάνουν
Ο εισαγγελέας Νέιθαν Χόχμαν ισχυρίστηκε ότι ο Μπερκ σκότωσε τη 14χρονη Ρίβας στις 23 Απριλίου 2025
Η σπάνια περίπτωση που άλλαξε τη ζωή δύο γυναικών
Τι δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.