- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συμβούλιο αρχηγών στην Κύπρο: Χαμηλοί τόνοι
Ενημέρωση Αναστασιάδη για τη συνάντηση με Ακιντζί
Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συνάντησή του με τον Μουσταφά Ακιντζί .
Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του συμβουλίου αρχηγών, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για την προσέγγισή του αναφορικά με την επικείμενη συνάντησή του με τον Μουσταφά Ακιντζί στις 9 Αυγούστου. Επίσης οι πολιτικοί αρχηγοί, με τη σειρά τους κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις.
Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου η συνάντηση έγινε σε πολύ παραγωγικό κλίμα και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εξετάσει όλες τις απόψεις που κατατέθηκαν. Ο Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ακόμη ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συγκαλέσει εκ νέου το συμβούλιο αρχηγών αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προκειμένου να ενημερώσει για όλα όσα θα λεχθούν.
Ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι δεν είναι ώρα για αναλύσεις και εκτιμήσεις, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να γίνει μία εποικοδομητική συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή, η οποία θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιατρικό λάθος καταγγέλλει η οικογένειά του
Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και διήρκησε περίπου μία ώρα
Απορρίφθηκε αγωγή πρώην συνοδού πολυτελείας
Φόβοι για νέα κλιμάκωση με το Ιράν
Η σύγκρουση αλήθειας, κοινωνίας, περιβάλλοντος και πολιτικής ευθύνης.
Το αεροπλάνο που αλλάζει τα υπερατλαντικά ταξίδια
Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν άμεσα τις επιχειρήσεις έρευνας
Ο νέος πρωθυπουργός καλύπτει τη διαφορά από το λαϊκιστικό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ
Στο μικροσκόπιο και ο σύζυγος
Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης
Φουντώνει το παρασκήνιο με τις διαπραγματεύσεις
Η υπόθεση θρίλερ στην Οκλαχόμα
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης
Ξυλοδαρμοί, πείνα, εξευτελισμοί και βασανιστήρια, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες αποτελούσαν μέρος ενός οργανωμένου συστήματος
Το συγκλονιστικό βίντεο
Ο συνιδρυτής της Wikipedia καταγγέλλει ιδεολογική χειραγώγηση και αποκλεισμό
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Νόμιζα ότι θα χάσω το πόδι μου»
Η Υπόθεση Ρίμαν. Bernhard Riemann, 1826-1866.
Η βουτιά από την περιοχή Sunset Cliffs θεωρείται άκρως επικίνδυνη αλλά και παράνομη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.