Κοσμος

Οργισμένη η αδελφή του Κατσίφα - Τι καταγγέλλει για τους Αλβανούς αστυνομικούς

«Οι Αλβανοί κομάντος έστρεψαν όπλο στον πατέρα και τη μάνα μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adelfi4.jpg

Τη στιγμή, που αποκαλύπτεται ότι οι γονείς του 35χρονου ομογενούς πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν κατάθεση για τα γεγονότα στις ελληνικές αρχές -τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε ο Σκάι- η Ερμιόνη Κατσίφα, η αδελφή του Κωνσταντίνου που δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς, καταγγέλλει ότι ο αδελφός της είχε στοχοποιηθεί  από την αλβανική αστυνομία. 

Η Ερμιόνη Κατσίφα κάνει έκκληση «να φανεί η αλήθεια» και περιγράφει πως εκτός από το πένθος τους, διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά των αρχών της Αλβανίας να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε. 

Επιπλέον η Ερμιόνη Κατσίφα καταγγέλλει τα εξής: «Μπήκαν στο σπίτι μας τα κομάντος και ειρωνεύονταν. Ελεγαν: Τί είναι εδώ κυρία μου; Ελλάδα; Έστρεψαν όπλο στη μάνα μου, στρέψανε το όπλο στον πατέρα μου. Φέρθηκαν με τρόπο ρατσιστικό, βίαιο, απαράδεκτο. Η υπόθεση θα φτάσει στη Χάγη...» Οργισμένη μέσα στο πένθος της η Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του Κωνσταντίνου που δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς καταγγέλει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων στους ηλικιωμένους γονείς της, όταν πήγαν για έρευνα στο σπίτι τους και ενώ ακόμη δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό. 

Αδερφή Κατσίφα: "Η αλβανική αστυνομία απείλησε την οικογένειά μου"


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ