- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
126 χρόνια Vogue και μόλις ένας μαύρος φωτογράφος (εικόνες)
Ο 23χρονος Τάιλερ Μίτσελ πρέπει να ευχαριστεί τη Μπιγιονσέ
Η Μπιγιονσέ είναι η αιτία που έσπασε το «πρωτόκολλο» της Vogue, καθώς στο περιοδικό κανείς μαύρος φωτογράφος έως σήμερα - στο τεύχος Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα- δεν είχε ξανακάνει εξώφυλλο.
Η τραγουδίστρια έχει στενούς δεσμούς με το περιοδικό Vogue, φωτογραφήθηκε αρκετές φορές για το εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού μόδας και τον Σεπτέμβριο θα είναι και πάλι το κεντρικό πρόσωπο. Αυτή τη φορά με τους δικούς της όρους.
Η διευθύντρια του Vogue, 'Ανα Γουίντουρ σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση έδωσε τον καλλιτεχνικό έλεγχο του εξώφυλλου και του τεύχους στην τραγουδίστρια, ανέφεραν πηγές στην Huffington Post, και το είδωλο της r&b και pop μουσικής προσέλαβε τον πρώτο μαύρο φωτογράφο για να τη φωτογραφίσει.
Ο Τάιλερ Μίτσελ, 23 ετών θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που αναλαμβάνει τη φωτογράφιση της αμερικανικής έκδοσης του Vogue στην 126η ιστορία της.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Huffington Post, η Μπιγιονσέ ζήτησε ειδικά τον Μίτσελ και άσκησε την επιρροή της για να εξασφαλίσει ότι ο 23χρονος φωτογράφος θα την φωτογραφίσει για το εξώφυλλο.
Ο Μίτσελ γεννήθηκε στην Ατλάντα και άρχισε να τραβάει την προσοχή στο έργο του, αφού δημοσίευσε ένα βιβλίο φωτογραφιών για την κουβανέζικη κουλτούρα των skaters και αρχιτεκτονική με τίτλο «El Paquete» το 2015, ως μέρος ενός προγράμματος φωτογραφικού ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με τους «The Times».
Απέκτησε πτυχίο Καλών Τεχνών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση από την Σχολή Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, έχει φωτογραφίσει τις διαφημιστικές καμπάνιες των Marc Jacobs και Givenchy και συνεργάζεται με τα περιοδικά The Fader και Office Magazine.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 49.000 μυρμήγκια σε πιάτα μέσα σε τέσσερα χρόνια - Κινδυνέυει με φυλάκιση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.