- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο σούπερ μάρκετ του σερ Stelios ό,τι πάρεις κάνει 32 λεπτά
Ανάρπαστη η νέα επιχείρηση του Στέλιου Χατζηιωάννου easyFoodstore στο βόρειο Λονδίνο
Πρώτο θέμα στη βρετανική επικαιρότητα κατάφερε να γίνει ο ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, Easyjet, σερ Στέλιος Χατζηιωάννου χάρη στα εγκαίνια του καταστήματος easyFoodstore στο βόρειο Λονδίνο.
Το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα Κύπριου επιχειρηματία είναι ένα κατάστημα τροφίμων με 76 συγκεκριμένα προϊόντα που κοστίζουν μόλις 32 λεπτά. Η εν λόγω τιμή δεν θα είναι μόνιμη. Είναι η πρώτη τιμή γνωριμίας για τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια όλα θα διατίθενται στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. «Η ετικέτα 'easy" απευθύνεται σε συμπολίτες μας με οικονομικά προβλήματα. Έχοντας την εμπειρία της δωρεάν διανομής τροφίμων σε Ελλάδα και Κύπρο, αυτή είναι μια εμπορική-επιχειρηματική απόπειρα να πωλήσουμε τα βασικά αγαθά στους λιγότερο προνομιούχους πολίτες της περιοχής Παρκ Ρόγιαλ», δήλωσε ο κ. Χατζηιωάννου στον Independent.

«Δεν υπάρχουν ακριβές μάρκες, μόνο φαγητό σε προσιτές τιμές» είναι το μότο που έρχεται να λανσάρει τα νέα σούπερ μάρκετ. Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου είχε παρουσιάσει τα σχέδιά του από το 2014, ψάχνοντας από τότε τα κατάλληλα σημεία για το άνοιγμα των καταστημάτων του. Εκτιμά ότι υπάρχει κενό στην αγορά φθηνών τροφίμων παρά την ύπαρξη των Aldi και Lidl, ενώ είναι πιθανό τα easyFood να προκαλέσουν πλήγμα και στα τέσσερα μεγάλα σούπερ μάρκετ Tesco, Sainsbury, Asda και Morrisons.
Here's easyFoodstore. Reportedly doing brisk trade pic.twitter.com/ViajcV1dvo
— Bryan Roberts (@BryanRoberts72) February 1, 2016
Ο κλάδος της αγοράς τροφίμων βρίσκεται αντιμέτωπος με αυξανόμενες πιέσεις από τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες, καθώς οι πελάτες πλέον επιλέγουν προϊόντα από όλες τις αλυσίδες τροφίμων. Οι μεγάλες "δυνάμεις" έχουν χάσει μερίδιο της αγοράς και πασχίζουν να ανταγωνιστούν τις πιο οικονομικές αλυσίδες. Τα καταστήματα της easyFoodstore, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, θα ανοιχτούν στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του νοτιοανατολικού Λονδίνου.
Just been to check out @easyFoodstore. Everything 25p during Feb. One family spent £27 while I was there... pic.twitter.com/PfdIQlpWNt
— Luke Tugby (@LukeTugby) February 1, 2016
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.