- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
H πριγκίπισσα Σάρλοτ στις κερκίδες του Euro Γυναικών 2025 - Πανηγύρισε τη νίκη της Αγγλίας
Πρώτη ανάρτηση της 10χρονης πριγκίπισσας στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας
Euro Γυναικών 2025: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γιόρτασαν τη νίκη της Αγγλίας στον τελικό με την Ισπανία - Τα μηνύματα στα social media.
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθη να γιορτάζει δίπλα στον πατέρα της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η εθνική Αγγλίας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, νικώντας την Ισπανία στον τελικό του Euro Γυναικών 2025.
Οι «Λιονταρίνες» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ στον τελικό του Euro Γυναικών 2025 στο Σεν Γιάκομπ Παρκ της Βασιλείας και επικράτησαν στα πέναλτι, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της από την έναρξη του θεσμού το 1984.
Η 10χρονη Σάρλοτ, φορώντας ένα πουά φόρεμα, παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πατέρα της, καθώς και με τον Βρετανό πρωθυπουργό σερ Κιρ Στάρμερ.
Μετά τη λήξη του τελικού, η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αγωνιστικό χώρο και συμμετείχε στην απονομή μεταλλίων στις παίκτριες της Αγγλίας. Λίγο αργότερα, αναρτήθηκε φωτογραφία τους στον επίσημο λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους στο X (Twitter), με λεζάντα «πρωταθλήτριες Ευρώπης».
CHAMPIONS OF EUROPE! 🏴 pic.twitter.com/Ras4LENOGG
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) July 27, 2025
Στο κοινό τους μήνυμα, Ουίλιαμ και Σάρλοτ ανέφεραν: «Τι παιχνίδι! Λιονταρίνες, είστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι. Ζήστε τη στιγμή!». Το μήνυμα αυτό ήταν η πρώτη δημόσια ανάρτηση που φέρει την προσωπική υπογραφή της πριγκίπισσας Σάρλοτ στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας.
An incredible night for @Lionesses and @England in Basel. Congratulations to Sarina, the team and all the support staff. Champions! 🏆 pic.twitter.com/3Qhts1ZbOa
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) July 27, 2025
Από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο βασιλιάς Κάρολος ηγήθηκε των βασιλικών συγχαρητηρίων γράφοντας: «Αυτός ο θρίαμβος φέρνει σε εσάς, στον προπονητή σας και στην ομάδα σας τα πιο εγκάρδια συγχαρητήρια. Με την επιστροφή σας στην πατρίδα με το τρόπαιο, κάνατε πράξη το ‘Football’s coming home’ που οι φίλαθλοι τραγουδούν για δεκαετίες. Περισσότερο όμως, αποδείξατε πως ακόμη και μπροστά στην ήττα, με πείσμα και συνεργασία, μπορεί να έρθει η νίκη».
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, σερ Κιρ Στάρμερ, συνεχάρη και εκείνος την ομάδα: «Πρωταθλήτριες! Συγχαρητήρια @Lionesses – τι ομάδα, τι παιχνίδι, τι δράμα. Γράψατε ιστορία και κάνατε υπερήφανο ένα ολόκληρο έθνος».
(Με πληροφορίες του Independent)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.