- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Σιμόν Μπάιλς πέτυχε το all around gold στους Ολυμπιακούς Αγώνες για δεύτερη φορά μετά το 2016
Η Αμερικανίδα γυμνάστρια έχει διαλύσει όλα τα ρεκόρ
Σιμόν Μπάιλς: Έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς και σάρωσε τα μετάλλια
Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το έκτο χρυσό Ολυμπιακό της μετάλλιο, και το δεύτερο στους Αγώνες του Παρισιού, την Πέμπτη, καθώς απέκρουσε τη σκληρή πρόκληση της Βραζιλιάνας Rebeca Andrade και κατέκτησε για δεύτερη φορά τον τελικό του σύνθετου αθλήματος γυναικών.
Η συμπατριώτισσα της Σιμόν Μπάιλς, η Σουνίσα Λι, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Η 27χρονη επέστρεψε στην κορυφή της παγκόσμιας ενόργανης γυμναστικής οκτώ χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου της Ολυμπιακού τίτλου στο σύνθετο άλμα στο Ρίο, και έγινε μόλις η τρίτη γυναίκα στην ιστορία που κερδίζει τον σημαντικότερο τίτλο του αθλήματος περισσότερες από μία φορές, μετά τη Λαρίσα Λατίνινα από τη Σοβιετική Ένωση (1956 και 1960) και τη Βέρα Κασλάβσκα από την Τσεχοσλοβακία (1964 και 1968).
Η Μπάιλς έγινε επίσης η γηραιότερη Ολυμπιονίκης στο σύνθετο άλμα γυναικών από τη Μαρία Γκοροχόφσκαγια της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία κέρδισε το χρυσό το 1952 όταν ήταν 30 ετών. Γίνεται η έκτη συνεχόμενη Αμερικανίδα που κατακτά τον τίτλο μετά τη Sunisa Lee (2021), την ίδια την Biles (2016), την Gabby Douglas (2012), τη Nastia Liukin (2008) και την Carly Patterson (2004).
Το ιστορικό χρυσό σηματοδότησε το 39ο μετάλλιο της καριέρας της μεταξύ Ολυμπιακών Αγώνων και παγκόσμιου πρωταθλήματος, επεκτείνοντας το ρεκόρ της ως η πιο πολυβραβευμένη γυμνάστρια στην ιστορία. Από την κατάκτηση του πρώτου της εθνικού τίτλου το 2013, έχει κερδίσει όλα τα αγωνίσματα σε όλους τους αγώνες που έχει συμμετάσχει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίδειξη δύναμης από τους παίχτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν
Μαγικές εικόνες στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Βασίλη Σπανούλη στη Θεσσαλονίκη
Ξανά στην κορυφή ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής
Ο πιο τρομακτικός οπαδός του ποδοσφαίρου είναι ένθερμος οπαδός της Μπεσίκτας
Αφόρητη η ζέστη στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο στις ΗΠΑ
Εκατοντάδες φίλαθλοι τις υποδέχθηκαν στο «Καραϊσκάκης»
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε το πρωί της Κυριακής την καθιερωμένη «καλημέρα»
Έβαλαν τέλος σε 53 χρόνια αναμονής για τίτλο, επικρατώντας με 94-90 στο Σαν Αντόνιο
Η ίδια τιμωρήθηκε προ ολίγων ωρών από τον Αθλητικό Δικαστή
Oι Νεοϋορκέζοι έγιναν οι πρώτοι νταμπλούχοι στην ιστορία του NBA καθώς έχουν κατακτήσει και το κύπελλο
«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά, πάρα πολύ μεγάλη όμως, πάρα πολύ κουραστική»
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά το τέλος του 5ου τελικού
Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας γιόρτασαν το double
Το Κατάρ ισοφάρισε στο τέλος και πήρε τεράστιο βαθμό κόντρα στην Ελβετία
Η πρώτη αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για μηνύσεις
Σε έξαλλη κατάσταση ο Εργκίν Αταμάν
Με τρεις τίτλους έκλεισαν τη σεζόν οι Πειραιώτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.