- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεϊμάρ: Χαρακτήρισε επίπονη την αποθεραπεία ενώ αποκάλυψε πως πλησιάζει στο τέλος της - Εκτός Κόπα Αμέρικα ο Βραζιλιάνος
Ο Νεϊμάρ συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας από την ρήξη χιαστού και μηνίσκου, που υπέστη τον Οκτώβριο του 2023 και δηλώνει ότι η κατάσταση του βελτιώνεται διαρκώς αν και πρόκειται για μία επίπονη διαδικασία.
«Είναι επώδυνο, είναι πολύς ο πόνος, αλλά αναρρώνω. Εχουν περάσει ήδη επτά μήνες από τον τραυματισμό μου, απομένουν ακόμη λίγοι, αλλά πλησιάζει το τέλος της αποθεραπείας», δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος στο Σάο Πάολο, όπου βρέθηκε σε δημοπρασία υπέρ του ινστιτούτου που φέρει το όνομα του.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Νεϊμάρ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην Βραζιλία τον Νοέμβριο, προκειμένου ν' αποκατασταθεί ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στις 17 Οκτωβρίου, στο αριστερό γόνατο, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Βραζιλία-Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ο 32χρονος επιθετικός έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν για την Αλ-Χιλάλ το 2023, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης κερδίζει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά πρόλαβε να παίξει ελάχιστα πριν τον τραυματισμό του.
Και σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, θα χάσει την έναρξη της προετοιμασίας με την ομάδα του, ενώ θα απουσιάσει και από το Κόπα Αμέρικα, που θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες (20 Ιουνίου - 14 Ιουλίου).
«Θα είναι λυπηρό. Είναι λυπηρό να μείνω μακριά, προφανώς, αλλά θα τους υποστηρίξω. Ελπίζω η Βραζιλία να κερδίσει, έχουμε μια ομάδα για αυτό, με παίκτες υψηλής ποιότητας», σχολίασε ο έμπειρος άσος.
Νεϊμάρ: «Η Χρυσή Μπάλα ανήκει στον Βινίσιους»
Ο Νεϊμάρ έκανε ειδική μνεία στον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας ένα γκολ στον τελικό με την Ντόρτμουντ (2-0):
«Προφανώς η "Χρυσή Μπάλα" είναι δική του, το ελπίζω. Του έστειλα ένα μήνυμα πριν τον τελικό και άλλο ένα μετά. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την "Χρυσή Μπάλα", είναι απίστευτος και φέρει με υπερηφάνεια τα χρώματα της χώρας μας σε όλον τον κόσμο».
Τέλος, ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει την επόμενη σεζόν στην Σάντος, τον σύλλογο του Σάο Πάολο από όπου άρχισε την καριέρα του, ο Νεϊμάρ, επεσήμανε:
«Αυτό που λέγεται είναι εντελώς ψεύτικο, δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο, έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ και ελπίζω να έχω μια εξαιρετική σεζόν. Θα ζήσω τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι σίγουρο ότι η Σάντος είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα ήθελα να επιστρέψω μια ημέρα, αλλά δεν έχω κάποιο σχέδιο στο μυαλό μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Τα κανάλια και οι ώρες μετάδοσης
O κίνδυνος υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο ορατός
Οι συγκινητικές αναρτήσεις των γονιών της
Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα
Οι πόντοι που συγκέντρωσε
Όσα έγιναν στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Β΄ φάση
Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τo ματς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.