Αθλητισμος

«Τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με φίλους»: Ο Λουίς Σουάρες ξανασμίγει με τον Λιονέλ Μέσι

Ανακοινώθηκε η απόκτησή του Ουρουγουανού άσου από την Ίντερ Μαϊάμι

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουίς Σουάρες: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου ποδοσφαιριστή - Ξανασμίγει με τον Λιονέλ Μέσι και τους πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα.
Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου Λουίς Σουάρες © Instagram/Inter Miami CF

Λουίς Σουάρες: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου ποδοσφαιριστή - Ξανασμίγει με τον Λιονέλ Μέσι και τους πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα.

«Τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με φίλους»: Έτσι ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι την απόκτηση του 36χρονου Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα ξανασμίξει στη νότια Φλόριντα με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχι Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα, όλους εκείνους που σημάδεψαν μια εποχή στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τη σεζόν 2024 MLS, γίνεται το κερασάκι στην τούρτα στο πρότζεκτ του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ και του επιχειρηματία Χόρχε Μας, συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να μετατρέψουν τον σύλλογο που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο 2018, σε πρωταθλητή των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ένας παίκτης με την ποιότητα και το πάθος του Λουίς Σουάρες για το ποδόσφαιρο έρχεται στην ομάδα μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα που εμπνέει την επόμενη γενιά. Ανυπομονούμε να τον δούμε στο γήπεδο δίπλα στους πρώην συμπαίκτες του και τους νέους από την ακαδημία μας», δήλωσε ικανοποιημένος ο Μπέκαμ.

Ο Μας, από την πλευρά του, ανέφερε τον Σουάρες ως «έναν σκληρό ανταγωνιστή του οποίου η νοοτροπία της νίκης αντιπροσωπεύει αυτό που θέλουμε από τους παίκτες μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ