Αθλητισμος

Η αντίδραση του Πύρρου Δήμα στις κατηγορίες για ντόπινγκ το 2004

Όσα έγιναν ένα βράδυ πριν αγωνιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας © NDP

Πύρρος Δήμας: Οι κατηγορίες για ντόπινγκ το 2004 και η αντίδρασή του ένα βράδυ πριν τον αγώνα. 

Ο Πύρρος Δήμας ανέσυρε από τη μνήμη του όσα έγιναν ένα βράδυ πριν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, όταν ραδιόφωνο μετέδιδε πληροφορίες ότι είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, την ώρα που όλες του οι εξετάσεις ήταν καθαρές. 

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στην αντίδρασή του όταν άκουσε τις κατηγορίες και στο τηλεφώνημα που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες, αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης. Παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο κι ακούω κυρίες και κύριοι θα σας πούμε σε λίγο, τον ψάχνουν τον Πύρρο τον Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κλπ», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε:

«Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει τι γίνεται, που είσαι και της είπα ότι όλα καλά. Είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Εν τω μεταξύ ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα κι ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δεν δίνουν λόγο στον κόσμο. Μα μιλάτε για μένα τους είπα και δεν είμαι ο κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας για τις κατηγορίες που δέχτηκε για ντόπινγκ | 13/8/22 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ