- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H My Ομάδα των My market ετοιμάζεται για... Ιαπωνία
Και οι εργαζόμενοι της αλυσίδας τούς στέλνουν θετική ενέργεια με τις ευχές τους
Τα My market εδώ και 3 χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια Ελλήνων πρωταθλητών & πρωταθλητριών μέσα από την πρωτοβουλία My Ομάδα.
Καλή επιτυχία! Πάμε δυνατά! Μας κάνετε υπερήφανους! Είστε ήδη νικητές! Χιλιάδες εργαζόμενοι από τα My market σε κάθε γωνιά της Ελλάδας «ένωσαν» τις φωνές τους και έστειλαν τις δικές τους ευχές και τη θετική τους ενέργεια στους αθλητές της My Ομάδα λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι τους για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς!
Οι Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση), Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση) και Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για το Τόκιο και ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! Την ίδια ώρα, η Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος, κατηγορία αθλητών ΑμΕΑ) ανεβάζει στροφές για την… τελική ευθεία, ώστε να κερδίσει κι εκείνη το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Τα μέλη της My Ομάδα μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις, μας έχουν συγκινήσει και μας έχουν κάνει πολλαπλά υπερήφανους. Η οικογένεια των My market μέσα από αυτό το βίντεο στέλνει τις δικές της ευχές σε όλα τα παιδιά. Η σκέψη και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στους αγώνες κάθε αθλητή της My Ομάδα!
Τα My market εδώ και 3 χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια Ελλήνων πρωταθλητών & πρωταθλητριών μέσα από την πρωτοβουλία My Ομάδα, προτάσσοντας τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, που πάντα συγκινούν και ενώνουν όλους τους Έλληνες.
Σχετικά με τα My market:
Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 229 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κλίμα ήταν τεταμένο πριν από τη σέντρα
Κάνει πρεμιέρα στο 1000άρι τουρνουά του Τορόντο
Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης
Τι αναφέρουν τα νέα δημοσιεύματα
Eκεί όπου ξεκίνησε το ταξίδι προς την κορυφή του NBA
Η ανάρτησή της στα social media
Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε τις δυσκολίες απέναντι στη Ναϊμέγκεν
Ανοιχτοί λογαριασμοί για την πρόκριση στα playoffs του Champions League
Συγκίνηση στο Μιλάνο για τον εμβληματικό αρχηγό των «ροσονέρι»
Νίκη με 2-0 σετ και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Masters 1000 του Μόντρεαλ
Η ελληνική ομοσπονδία παίρνει θέση μετά τις διεθνείς αντιδράσεις για το σχέδιο πώλησης ποσοστού του Μουντιάλ
Ξανά στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο Έλληνας αμυντικός μετά από μια 5ετία στο εξωτερικό
Αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Ναϊμέγκεν
Πού θα δείτε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού που μπαίνει στη μάχη για την είσοδο στην League Phase του Champions League
Άσχημα νέα για τον επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας
Δείτε το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Telegraph»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.