- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η τελευταία φωτογραφία του Ρέγες λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο
Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε απανθρακωμένος μετά το τραγικό δυστύχημα
Φωτογραφία από τις τελευταίες στιγμές του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, που του στοίχισε τη ζωή.
Τραγική φωτογραφία περίπου μία ώρα πριν από τον θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, έφεραν στη δημοσιότητα τα ισπανικά Μέσα.
Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «La Vanguardia», η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον ξάδερφό του, που επέβαιναν μαζί στην μοιραία Mercedes Brabus S550.
Ο Ρέγες βρέθηκε απανθρακωμένος καθώς το αυτοκίνητό του κάηκε ολοσχερώς μετά τη σφοδρή σύγκρουση ενώ ο συνεπιβάτης του κατόρθωσε να βγει πεζός. Σώθηκε αν και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων αναφέρουν ότι το τροχαίο οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο ή ανθρώπινο λάθος.
Θεωρείται πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί ακριβώς η ταχύτητα του οχήματος του Ρέγες αν και εκτιμάται ότι έτρεχε με περίπου 250 χλμ/ώρα.
«Το όχημα πετάχτηκε 200 μέτρα από την περιοχή σύγκρουσης, που σημαίνει ότι σίγουρα είχε μεγάλη ταχύτητα», λένε οι εμπειρογνώμονες σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 36χρονος Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στην Ιβηρική, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Σεβίλλης.
Ο Ρέγες έπαιζε στην Εξτρεμαδούρα, έχοντας όμως σημαντική θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Άρσεναλ, τη Σεβίλλη, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπενφίκα μεταξύ άλλων. Επίσης είχε φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.