- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αν και καθημερινή εργάσιμη ημέρα η χθεσινή, στην Κροατία ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία το παιχνίδι με την Αργεντινή. Ένα ζευγάρι τουριστών βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ και κατάλαβε ότι η μεγαλύτερη ατραξιόν της πόλης είναι ο κόσμος που ζούσε για τον αγώνα.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό από το πρωί της Πέμπτης, με τον κόσμο να παίρνει μεγάλη χαρά το βράδυ της ίδιας ημέρας μετά την «τριάρα» στον Μέσι και την παρέα του.
Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύουμε, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η Κροατία μάς απέκλεισε στα μπαράζ. Όμως, δύσκολα θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο αυτής της ομάδας, ενώ θα τη στερούσαμε και από την υπόλοιπο πλανήτη.
Από τη μεριά τους, οι Βραζιλιάνοι που έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν καζούρα στους Αργεντινούς.
Το παλιό ιταλικό επαναστατικό τραγούδι «Bella Ciao», έχει επανέλθει στη μόδα τους τελευταίους μήνες μετά τη διασκευή του για το soundtrack της εξαιρετικής ισπανικής σειράς La Casa de Papel («Η Τέλεια Ληστεία» στα ελληνικά). Στον ρυθμό αυτού του κομματιού, οι Βραζιλιάνοι τραγούδησαν το «Messi Ciao», το οποίο δεν αποκλείεται να ακούσουμε και σήμερα το μεσημέρι που η «σελεσάο αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με απίθανο γκολ του Μάριν με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Σε ισχύ το πρωτοποριακό μέτρο για τη γονιμότητα των ποδοσφαιριστριών
Απών για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ
Καταγγελία στην Επιτροπή Ηθικής της FIFA για κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση ουδετερότητας
Βαριά τιμωρία για τον άσο του «τριφυλλιού»
Με σλόγκαν «Έχεις τη δύναμη μέσα σου», ο κολυμβητής υπεραποστάσεων αποδεικνύει ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα
Διθυραμβικά σχόλια για τον Έλληνα κίπερ
Ιστορικό επίτευγμα: Ο 43χρονος υπεραθλητής κάλυψε 91,4 χιλιόμετρα στο Ιόνιο
Τα επόμενα βήματα και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη
Απόψε η αναμέτρηση της «Ένωσης»
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του φετινού US Open σημείωσε η Τσινγουέν Ζενγκ
Ένα αστείο, μια…παράλογη ιδέα μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, που έκανε πραγματικότητα
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.