Αθλητισμος

Χοκς - Χιτ 117-129: Έσπασε το ρόδι το Μαϊάμι, κορυφαίος ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Double double για τον Έλληνα αστέρα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © Instagram

Χοκς - Χιτ 117-129: Έσπασε το ρόδι το Μαϊάμι, κορυφαίος ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Double double για τον Έλληνα αστέρα

Την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν του NBA πανηγύρισαν οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι επικράτησαν με 129-117 των Ατλάντα Χοκς εκτός έδρας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πραγματοποίησε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκαν με 34-25 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 13 πόντων (69-56). Οι Χοκς προσπάθησαν να επιστρέψουν, μειώνοντας στους έξι στην τελευταία περίοδο, ωστόσο το Μαϊάμι διατήρησε τον έλεγχο και έφτασε στη νίκη.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 24 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Άντριου Ουίγκινς πρόσθεσε 18 πόντους. Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Πέλε Λάρσον με 17 πόντους και οκτώ ασίστ, ενώ ο Ντέιβιον Μίτσελ μοίρασε δέκα ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY