Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 13 Μαΐου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εορτολόγιο 13 Μαΐου
Εορτολόγιο 13 Μαΐου © Pixabay

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Μαΐου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 13 Μαΐου γιορτάζουν καταρχάς οι: Γλυκερία, καθώς και οι Σέργιος, Σεργία. Κάθε ευτυχία!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Αγία Γλυκερία, Όσιος Σέργιος ο Ομολογητός, Όσιος Ευθύμιος ο Νέος κτήτορας της Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, Άγιος Λαοδίκιος ο δεσμοφύλακας, Όσιος Παυσίκακος Επίσκοπος Συνάδων, Άγιος Αλέξανδρος ο Μάρτυρας επίσκοπος Τιβεριανών, Όσιος Νικηφόρος ο Πρεσβύτερος, Ανάμνηση των εγκαινίων του ναού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου Παντανάσσης στη νήσο της Αγίας Γλυκερίας, Όσιος Ιωάννης ο Ίβηρας, Όσιος Γεώργιος ο Ίβηρας, Όσιος Γαβριήλ ο Ίβηρας, Άγιοι Ιβηρίτες Μοναχοί οι Οσιομάρτυρες, Μετακομιδή του Ιερού λειψάνου του Αγίου Μακαρίου του Ιερομάρτυρα, Άγιος Αββανός, Άγιος Ουαλεριανός Επίσκοπος Ωξέρρης, Άγιος Ονήσιμος εκ Γαλλίας, Άγιος Σαρβάτος Επίσκοπος Τονγκρέ Βελγίου, Όσιος Θεόκτιστος, Αγία Γλυκερία του Νόβγκοροντ

Αφιερωμένο στη Γλυκερία το «Γλύκα γλύκα» από την Έφη Θώδη

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ