- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Είσαι γυναίκα. Αξίζεις: Ένας ύμνος στη γυναικεία φύση
10 αληθινές ιστορίες γυναικών, 50 πρακτικοί κανόνες γυναικείας επιβίωσης
Παρουσίαση του βιβλίου «Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» της Νανάς Παλαιτσάκη και του Δημήτρη Τσουκνιδή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.
10 αληθινές ιστορίες που αποτελούν τον καθρέφτη κάθε σύγχρονης γυναίκας. Ένας οδηγός επιβίωσης για όσες γυναίκες θέλουν να ζήσουν μια αυθεντική ζωή, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, οικογενειακής κατάστασης, ηλικίας ή εξωτερικής εμφάνισης!
Το βιβλίο «Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» αποτελεί έναν οδηγό για όλες τις γυναίκες που καλούνται να ξεπεράσουν τους δαίμονές τους, τις φοβίες τους, τις καταθλίψεις τους, τις εμμονές τους, τους ψυχαναγκασμούς, τις ενοχές και τα ξεσπάσματά τους. Το βιβλίο περιέχει περισσότερες από 50 πρακτικές οδηγίες και λύσεις που στηρίζονται σε έγκριτους ψυχοθεραπευτές.
Η Νανά Παλαιτσάκη αφηγείται, με γραφή γρήγορη και χρονογραφηματική, δέκα πραγματικές ιστορίες γυναικών στον Δημήτρη Τσουκνιδή και μέσα από τα καμώματα των δέκα πρωταγωνιστριών δίνουν πρακτικά «εργαλεία» στην Ελληνίδα αναγνώστρια ώστε ν’ απελευθερωθεί και να χαρεί τις στιγμές της ζωής της. Γιατί η ζωή μας είναι μία και πολύτιμη!
Ένα διαδραστικό βιβλίο, ένα βιβλίο σχολείο ζωής για κάθε γυναίκα που αξίζει να διεκδικήσει την χαρά, την αγάπη, την αφθονία, τον έρωτα. Οι αναγνώστριες θα ταυτιστούν με την Άννα, την Ειρήνη, την Νένα, την Σύλβια, την Μάρω και όλες τις άλλες ηρωίδες! Γιατί αυτό το βιβλίο το έγραψε η Ελληνίδα Γυναίκα! Εσύ!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν η μνήμη διεκδικεί τα αστέρια ή τη σκουριά
Το έργο «The Serpent in the Grove» του Τζαμίρ Ναζίρ χαρακτηρίστηκε «πρωτότυπο, ποιητικό και βαθιά συγκινητικό»
Μια συλλογή διηγημάτων του Γιάννη Καρκανέβατου
Με αφορμή το νέο της βιβλίο, «Το τούνελ», η Ξένια Κούρτογλου μιλά για τις απώλειες, τους χωρισμούς, τις ανατροπές της ζωής και την ψυχική ανθεκτικότητα, που μας βοηθά να ξανασταθούμε στα πόδια μας.
Ένα μυθιστόρημα για την εξουσία, την οικογενειοκρατία και το τέλος της Δημοκρατίας
Με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Η ανάγκη της εμψύχωσης», ο ομότιμος καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας μιλά για τη σύγχρονη εποχή της ψυχικής κόπωσης και της εσωτερικής παραίτησης.
Μια συνομιλία για τη Νέα Ιστορία, τη μεγάλη διάρκεια, το «εκ των υστέρων» και την ανάγκη να καταλαβαίνουμε τον κόσμο πριν τον κρίνουμε
Από το Παρίσι του 1950 και την Αθήνα μέχρι την Κόλαση του Δάντη
Το μόνο podcast χωρίς συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές με τις ερωτήσεις τους
Οι χαρακτήρες, ο έρωτας, η μοίρα και η δύναμη της αφήγησης
Το ποίημα της ημέρας είναι από τη νέα συλλογή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κουκκίδα
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου 2026 από τις εκδόσεις Αρμός
Τα παλαιοβιβλιοπωλεία θα είναι κανονικά βιβλιοπωλεία μόνο σε μία Μαντ Μαξ εποχή
Ο Βρετανός συγγραφέας γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 25 Ιουνίου 1903
Το δεύτερο βιβλίο του ψυχολόγου Κίμωνα Καλαμάρα
Ο Δημήτρης Τσεκούρας (Πεζογράφος-Θεατρικός συγγραφέας-Μεταφραστής) γράφει για το βιβλίο «Ένα» του Δημήτρη Ματσούκα
Ο διακεκριμένος ψυχίατρος μιλάει για το μέλλον της κοινωνίας με αφορμή το νέο του βιβλίο «Προς μια νέα μητριαρχία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.