ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (video)

Και ανοίγει αύριο Τρίτη με μειωμένη είσοδο και μεγάλες εκπτώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93310-187683.jpg

Mε αφορμή την έκθεση «Ίασις. Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό», την Τρίτη 7 Απριλίου το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και θα παραμείνει ανοικτό( κάθε Τρίτη το μουσείο είναι κλειστό), με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας(10.00-22.00), επιπλέον μειωμένη είσοδο για όλους τους φοιτητές και μεγάλες εκπτώσεις στο πωλητήριό του.

image

Eιδικότερα, την Τρίτη 7 Απριλίου θα παραμείνουν ανοιχτά 10.00-22.00 μόνον η έκθεση ΙΑΣΙΣ, το πωλητήριο και το Cycladic Café του Μουσείου, ενώ για όλους τους φοιτητές θα ισχύει μειωμένη είσοδος (με την επίδειξη σχετικής κάρτας), από €3,5, €2 το άτομο.

Επίσης, όλα τα είδη από το πωλητήριο του Μουσείου που σχετίζονται με την έκθεση «ΙΑΣΙΣ» και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα θα διατίθενται σε μειωμένες τιμές, ενώ ειδικά για τους φοιτητές Ιατρικών Σχολών ο κατάλογος της έκθεσης θα διατίθεται με 15% έκπτωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος: Ο σκηνοθέτης που τολμά να πειραματίζεται με το κοινό
Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος: Ο σκηνοθέτης που τολμά να πειραματίζεται με το κοινό

Μια συζήτηση για το έργο «Ολική Άμεση Συλλογική Επικείμενη Επίγεια Σωτηρία», τις υπαρξιακές και κοινωνικές αφετηρίες που τροφοδοτούν το καλλιτεχνικό του όραμα, το θέατρο και την κοινωνία

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY