Tip of the day

Βρες και μπες στο πιο χριστουγεννιάτικο ταξί στους δρόμους της Αθήνας

Ένα γιορτινό ταξί με δεκάδες λαμπιόνια, γιρλάντες και στολίδια παίρνει το βραβείο του πιο χριστουγεννιάτικου ταξι της πόλης

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστουγεννιάτικο ταξί

Ο Πάνος Ζηκάκης, οδηγός ταξί στην Αθήνα στόλισε χριστουγεννιάτικα μέσα έξω το ταξί του και μας έφτιαξε τη διάθεση

Πως θα σου φαινόταν να σήκωνες το χέρι σου πάνω στην Βασιλίσσης Σοφίας ψάχνοντας για ταξί, μέσα στον πανικό της κίνησης, και να σταματούσε κάποιο όπου μπαίνοντας μέσα να βρισκόσουν μέσα σε γιορτινές γιρλάντες, λαμπιόνια, καμπανούλες, αγιοβασίληδες δίπλα σου στα καθίσματα, ο οδηγός να σου προσφέρει γλυκά και όλα αυτά υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών; Εμένα μου συνέβη και σίγουρα μου έφτιαξε την διάθεση όταν μπήκα στο ταξί του Πάνου Ζηκάκη.

Είναι ένας από τους πιο ευχάριστους και συμπαθητικούς οδηγούς ταξί που θα γνωρίσεις, με καταγωγή μισός από Αθήνα μισός από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Πως σου ήρθε να μεταμορφώσεις το ταξί σου με βάση το κλίμα των Χριστουγέννων, τον ρώτησα: «Είμαι οδηγός- ιδιοκτήτης τα τελευταία 6 χρόνια και ήταν μια κίνηση που με ευχαριστούσε και με συμπλήρωνε ψυχολογικά γιατί το κάνω με όρεξη, αγάπη, σεβασμό και πίστη! Η οδήγηση είναι κάτι που αγαπάω παρά πολύ και δεν θα την άλλαζα με καμία άλλη εργασία. Άλλοι πάνε για δουλειά και το κάνουν με βαρεμάρα εγώ πιάνω το τιμόνι με αγάπη και ευτυχία. Όσον αφορά την χριστουγεννιάτικη ιδέα, την υλοποίησα πέρυσι για πρώτη φορά και τώρα έχει ήδη γίνει μια συνήθεια που όσο περνάει ο καιρός αναβαθμίζεται και δίνει μεγαλύτερη νότα χαράς, ελπίδας αλλά και αισιοδοξίας ότι μπορεί σε αυτήν την κοινωνία να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο! Το να μπαίνει κόσμος μέσα στο ταξί και να δείχνει έκπληξη και χαρά είναι για μένα μια ηθική και κοινωνική ολοκλήρωση, δηλαδή είναι διπλή χαρά να κάνω τον άλλον να νοιώθει έστω και για λίγο χαρούμενος, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα.  Μέσα υπάρχουν στολίδια όπως αγιοβασιλάκια, μπάλες με φωτισμό, γιρλάντες με λαμπάκια, σκουφάκια Αγίου Βασίλη, λεντοταινίες, παράθυρα γεμάτα με αυτοκόλλητα χριστουγεννιάτικα, κερατάκια ταράνδου στα παράθυρα, φυσικά και ο Ρούντολφ το ελαφάκι στο μπροστινό μέρος καθώς και ένας σάκος γεμάτος καραμέλες για να γλυκαίνεται ο κόσμος! Δεν λείπει ούτε η χριστουγεννιάτικη ηχητική υπόκρουση, σε συνδυασμό με κουδουνάκια που έχω τοποθετήσει σε διάφορα σημεία του ταξί, όλα μαζί δίνουν ένα όμορφο συναίσθημα. Μια και μιλάμε θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο. Καλές γιορτές όμορφα Χριστούγεννα,  υγεία σε όλο τον κόσμο και ένα 2023 γεμάτο ελπίδα, μοναδικές γλυκές και όμορφες στιγμές!»

Χριστουγεννιάτικο ταξί

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ