Tip of the day

Πού θα βρεις το μεγαλύτερο σάντουιτς της Κυψέλης

Στοίχημα ότι δεν μπορείς να φας ένα Mega Sandwich μόνος σου;

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mega Sandwich

Τα Mega Sandwiches του Jackaroo είναι τα μεγαλύτερα σε όλη την Κυψέλη. Υποψιαζόμαστε και στην Αθήνα.

Απλώς διάβασε την περιγραφή: 5 χειροποίητα μαριναρισμένα κομμάτια από στήθος φρέσκου κοτόπουλου, 6 φέτες μπέικον, 5 φέτες cheddar, μανιτάρια, iceberg. Περίμενε δεν τελειώσαμε. Από πάνω βρίσκεται ένα βουνό με τηγανητές πατάτες και το όλο υπερθέαμα καλύπτεται με bbq sauce. Αυτά τώρα μπαίνουν σε ένα «ψωμάκι». Σε εισαγωγικά γιατί μία φρατζόλα 30 εκατοστών, ε, δεν τη λες και ψωμάκι… Μιλάμε για το Mega Fried Chicken του Jackaroo που έχει βάλει κάτω πολλούς γενναίους καλοφαγάδες.

Mega Sandwich

Το Jackaroo έπιασε από την αρχή το νόημα, χτυπώντας κατευθείαν στην καρδιά της λιγούρας μας: πληθωρικές μερίδες, κολασμένη νοστιμιά και (πολύυυ) καλές τιμές. Η ποιότητα όμως είναι αδιαπραγμάτευτη καθώς τα ψωμάκια τα φτιάχνει φούρναρης, τα κρεατικά είναι όλα νωπά, οι σάλτσες γίνονται εδώ από την αρχή. Το κοτόπουλο μαρινάρεται σε ξινόγαλο για 24 ώρες, ύστερα πανάρεται σε αλεύρι με μπαχαρικά και μετά τηγανίζεται σε ανοιχτή φριτέζα τη στιγμή της παραγγελίας. Τα πάντα ετοιμάζονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, κι έτσι φτάνουν στα χέρια σου καυτά κι αφόρητα νόστιμα. Να γιατί έξω και από τα δύο καταστήματα του Jackaroo σε Κυψέλη και Πειραιά σχηματίζονται ουρές κάθε βράδυ…

Mega Sandwich
Δεν φαίνεται, αλλά κάτω από το βουνό με τις πατάτες υπάρχει ένα σάντουιτς...

Εκτός από το Mega Fried Chicken, το Mega Sandwich βγαίνει και στην έκδοση Mega Beef, όπου στο ίδιο ψωμάκι κατορθώνουν να χωρέσουν 5 μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά, 5 φέτες cheddar, 6 φέτες μπέικον, ντομάτα, iceberg, 3 τηγανητά αυγά, τηγανητές πατάτες και mac mac sauce. Για να δοκιμάσεις και τα δύο ταυτόχρονα, αδύνατον, για να δοκιμάσεις έστω το ένα προτείνουμε να μείνεις δύο μέρες νηστικός ή να το μοιραστείς με παρέα άνω των τριών ατόμων. Με τις υγείες μας. Με τις υγείες μας.

Φωκίωνος Νέγρη 18, Κυψέλη, 210 8823124

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ