Tip of the day

Το καλύτερο (και vegan) detox spot μετά τη δουλειά αν κινείσαι κέντρο

Vegan προϊόντα, yoga, pilates και massage που φέρνουν την ευτυχία

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hubits

Ο Στέλιος Κυριαζής, ο ιδιοκτήτης του Hubits, Wellness bar & ethical shopping, έχει το spot που θα δοκιμάσεις vegan προϊόντα, θα κάνεις yoga, pilates, workshops και massage στον ίδιο χώρο

Μια από εκείνες τις μέρες που φεύγεις από τη δουλειά και θέλεις να κάνεις κάτι για εκτόνωση και αποφόρτιση, κάτι καινούργιο κι όμορφο για τον εαυτό σου, πέρνα μια βόλτα από το Hubits. Θα δεις λίγα τραπεζάκια με σκαμπό έξω, πολύχρωμες μαξιλάρες και χαλάκια, κάποιες κοπέλες να κρατούν δροσερά smoothies με μύρτιλα (λατρεύω), άλλοι να δοκιμάζουν vegan τορτίγιες με χούμους και άλλα νόστιμα υγιεινά. Στην δεύτερη είσοδο του spot, γιατί, ναι, υπάρχει και μια ακόμη, άλλα κορίτσια κρατούν στρωματάκια γιόγκα, άλλες πάλι –περιμένουν να κάνουν μασάζ. Όλα σε ένα, θα πεις, και θα μπεις μέσα χωρίς πολλά πολλά.

Hubits

Ο Στέλιος Κυριαζής, μας καλωσορίζει: «Το Δεκέμβριο του 2021 ανοίξαμε το Hubits. To Hubits είναι ένα λογοπαίγνιο από το hub όπως λέμε σημείο συνάντησης ανθρώπων, ιδεών, καινοτομίας και habits όπως λέμε συνήθειες, πρακτικές. Θέλουμε όσοι έρχονται να είναι μέρος μιας προσπάθειας που στη βάση της έχει το ποιοτικό, το μικρό, το καινοτόμο και το υγιές όσον αφορά το σώμα αλλά και το περιβάλλον. Όπως είναι και το vegan».

Γευστικά vegan snacks, φυτικά γάλατα, καφές – coffee plant base milk, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, δροσερή σπιτική λεμονάδα, μπίρες μικρών ζυθοποιείων, λαχταριστές vegan τορτίγιες, vegan toast, vegan deserts (sos τα ατομικά vegan cheesecake με φράουλα ή σοκολάτα ή σοκολάτα-καραμέλα που είναι το κάτι άλλο), ωμοφαγικές vegan μπάρες με snickers, salted tachini, βιολογικά φυτικά γιαούρτια, burgers beyond meat είναι μερικά από όσα μπορείς να δοκιμάσεις. Επίσης, θα βρεις προϊόντα tofu, φυσική οδοντόβουρτσα Olon με ίνες αγαύης, επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες The feminineef, καλλυντικά, το καινοτόμο όργανο φυσιοθεραπείας Arcus, mat και eye pillows, κεραμικές κούπες Hubits και θερμός (όποιος φέρνει το δικό του έχει -15% έκπτωση) αλλά και ρούχα yoga και lounge wear by Shafi Qias, η οποία ήρθε σαν πρόσφυγας, έμεινε στη Μόρια και έγινε σχεδιάστρια ρούχων ευεξίας και yoga, damn girl!

Hubits

Ο άξονας της γυμναστικής περιλαμβάνει καθημερινό πρόγραμμα γιόγκα –Vinyasa krama, Vinyasa flow- και πιλάτες, 7-9:30 (info: σύντομα θα υπάρχουν και πρωινές ώρες) σε μια σάλα που μοιάζει με καταφύγιο, ένα χώρο ιδιαίτερα φιλικό, με φυτά να αιωρούνται. Στο βάθος έχει μια όαση ηρεμίας, ένα αυτοσχέδιο καναπεδάκι και πουφ σε παλ χρώματα για χαλαρωτική συζήτηση με τσάι ή διάβασμα, δίπλα του ένα ντιζαινάτο φωτιστικό, μερικά βιβλία και καλάθια λευκά που φτιάχνουν την διάθεση. Ανεβαίνοντας στις σκάλες φτάνεις στο χώρο του μασάζ, σουηδικό, χειρομάλαξη, λεμφικό, σιάτσου, βεντούζες, ρεφλεξολογία κ.ά, ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να απολαύσεις μια ιδιαίτερη εμπειρία αφήνοντας πίσω σου ότι σε προβληματίζει.

Hubits

Info: Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα υπάρξουν προγράμματα σωματικής έκφρασης μέσω χορού, stretching, yoga για νήπια μαζί με γονείς, workshops δημιουργικής γραφής για παιδιά, μαθήματα tango, σεμινάρια διαολογισμού κ.ά.

Ηubits, Ιπποκράτους 121, Αθήνα, 2117502062

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ