Αρχειο

Επέσανε Θύματα

Ο Τριαντάφυλλος Καρατράντος  για τους «επαναστάτες»  και τους προβοκάτορες

5727-180977.JPG
Τριαντάφυλλος Καρατράντος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6077-25685.jpg

Μία εβδομάδα μετά και η λέξη Marfin, όσους δεν έχουμε πάρει κάποιο δάνειο, μας φέρνει στο μυαλό τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Έγινε κάτι την προηγούμενη Τετάρτη το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Τράπεζας στην οδό Σταδίου; Α, ναι μωρέ κάτι έγινε, πέθαναν από μολότοφ 3 άνθρωποι.

Σε μία  κοινωνία που τρέφεται από τους ήρωές  της, μην ξεχνάμε πόσο πολύ μας  αρέσει να βαυκαλιζόμαστε με την περίφημη φράση του sir Winston, δεν έχουν φαίνεται περίοπτη θέση τρεις εργαζόμενοι που πέθαναν από ασφυξία. Αυτός ο σύγχρονος θάλαμος αερίων πέρασε γρήγορα στα ψιλά της καθημερινότητάς μας.  Δεν πούλησαν πολύ αυτές οι δολοφονίες. Δεν είχαν κάτι το ηρωικό βρε αδερφέ.  Να ήταν διαδηλωτές που σκοτώθηκαν κάτω από ένα γκλοπ να πω, θα ήταν ένας ένδοξος θάνατος, σαν αυτούς που ταιριάζουν στους Έλληνες.

Άλλωστε, για  αυτό ακριβώς το λόγο, ευτυχώς να λέμε βέβαια, ήταν λίγοι οι ανεγκέφαλοι  που εκστόμισαν το κλασικό τσιτάτο του σιγουρατζή επαναστάτη: «κάθε επανάσταση έχει και απώλειες», αρκεί να μην είμαι εγώ, θα προσέθετα με όλη την επαναστατική μου ευλάβεια. 

Δεν ήταν λοιπόν «επαναστάτες» που έπεσαν πάνω στον αγώνα. Δεν ήταν όμως και θύματα των  «επαναστατών». Οι  «Επαναστάτες»  έχουν ιδεαλιστικούς σκοπούς, καίνε, σπάνε, βεβηλώνουν, σκοτώνουν, αλλά είπαμε η «επανάσταση αγιάζει τα μέσα», ακόμη και τον «ταξικό πόλεμο».

Ποιοί δολοφόνησαν  λοιπόν αυτούς τους 3 ανθρώπους; Μα φυσικά οι προβοκάτορες. Ναι, οι προβοκάτορες, όλοι αυτοί που θέλουν να πλήξουν  το μαζικό λαϊκό κίνημα. Όλοι αυτοί  που σκέφτονται αντεθνικά και πράττουν φιλοευρωπαϊκά και φιλοαμερικανικά.  

Πριν με πείτε συνωμοσιολόγο, σκεφτείτε  καλά πως αγόγγυστα πολλοί δέχονται ότι το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας  της χώρας από τη Μεταπολίτευση  και μετά είναι προδότες, πέρα από  ανίκανοι, καθώς δεν θέλουν ή δεν τους επιτρέπουν να εκμεταλλευτούν τον απίστευτο ορυκτό πλούτο της χώρας μας, και έχουν σχεδιάσει την υποδούλωση μας στον νέο- οθωμανισμό και στον Soros.

Είναι δυνατόν  οι πολίτες που σκέφτονται με αυτό τον τρόπο να μην βλέπουν παντού προβοκάτορες;

Τελικά, στη  χώρα αυτή θα είσαι ή «επαναστάτης»  ή προβοκάτορας, δεν μπορεί να είσαι  ανεγκέφαλος δολοφόνος, δεν μπορεί, πώς να το κάνουμε, δεν μπορεί.

Δεν ξέρω αν τους 3 εργαζομένους τους σκότωσαν «επαναστάτες»  ή προβοκάτορες, μικρή σημασία  έχει άλλωστε μπροστά στην ωμή βία και στην απώλεια ανθρώπινων ζωών. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπήρξαν νεκροί και κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι θα είναι οι τελευταίοι.

Ναι, κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει, όταν πολλοί ως νέοι Κάτωνες κλείνουν κάθε σκέψη τους με τη φράση: «και η Δημοκρατία πρέπει να καταστραφεί…»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ