Αρχειο

Οι αφίσες του οργασμού

Τα poster της νέας ταινίας του Τρίερ, «Nymphomaniac», προκαλούν

32823-103920.jpg
Κωνσταντίνος Τζήκας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51117-104707.gif

Ο Λαρς φον Τρίερ ξέρει να παίζει το παιχνίδι της πρόκλησης. Ήδη το hype που έχει συγκεντρώσει η καινούργια του ταινία, «Nymphomaniac» την έχει αναγάγει σε ένα από τα πιο συζητημένα φιλμ της χρονιάς, μήνες προτού βγει στις αίθουσες των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Δανός provocateur όμως δεν το βάζει κάτω. Μετά από σύντομα αποσπάσματα της ταινίας και μια πιπεράτη φωτογραφία της Σαρλότ Γκερνσμπούργκ σε ερωτική περίπτυξη με δυο άνδρες, τώρα βγήκαν στη δημοσιότητα αφίσες των ηθοποιών της ταινίας σε οργασμικά close-up. Η Γκερνσμπούργκ, ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Τζέιμι Μπελ, η Ούμα Θέρμαν, ο Σία Λα Μπεφ, ο Κρίστιαν Σλέιτερ, ο Ούντο Κίερ, η Κόνι Νίλσεν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που στελεχώνουν την ταινία, φωτογραφίζονται αναμαλλιασμένοι, ιδρωμένοι, με ιδιαίτερα υπανικτικές γκριμάτσες. Δεκατέσσερα promo poster που απεικονίζουν ισάριθμους «petite morts».

Η ταινία αφηγείται τη ζωή της 50χρονης Τζο (Γκερνσμπούργκ) και τις πολλές ερωτικές περιπέτειές της, από τα νεανικά της χρόνια μέχρι σήμερα.


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ