Smart Life

Ποια extreme αλλαγή θα έκανες με 120 εκατομμύρια; Η Αthens Voice ρώτησε περαστικούς ερωτήματα υπερτυχερών

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo_eurojackpot

Η Athens Voice προκάλεσε τους περαστικούς να απαντήσουν σε πρωτότυπες ερωτήσεις με αφορμή το παιχνίδι που μοιράζει 120 εκατ. στην Ελλάδα

@athensvoiceofficial

Ποια EXTREME αλλαγή θα έκανες με 120.000.000€ 🤑🤑

♬ original sound - AthensVoice - AthensVoice

Φαντάσου τη στιγμή που βρίσκεσαι στη θέση όπου απεριόριστοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και η ζωή σου μεταμορφώνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο καθώς έχεις κερδίσει 120 εκατομμύρια ευρώ. Είσαι πλέον εκατομμυριούχος και και η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό είναι …. “ζάμπλουτος” ή μήπως δεν έχεις λόγια, επειδή απλώς ουρλιάζεις από χαρά!

Με την απόλυτη οικονομική ελευθερία, έρχεται η στιγμή να προσφέρεις στον εαυτό σου το πιο ακριβό δώρο: ένα αμάξι τελευταίας τεχνολογίας ή μήπως το πιο ονειρικό loft; Από extreme αλλαγές στην καθημερινότητά σου θα επέλεγες πρωινό από private σεφ ή ένα super lux home cinema;  Η Athens Voice -πιστή στο ρόλο της- βγήκε ακόμη μια φορά στο δρόμο, αιφνιδίασε ευχάριστα τους περαστικούς ρωτώντας τους αυτά και άλλα πολλά, καθώς το νέο ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι γεγονός και στην Ελλάδα με τα 120 εκατομμύρια μας περιτριγυρίζουν όλους. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ