Visual Browsing
Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!
ADVERTORIAL

Διαγωνισμός: Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!

Μετ’επιστροφής, για δύο άτομα, σε δίκλινη καμπίνα, μαζί με το ΙΧ!
Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα ταξίδι για δύο άτομα σε δίκλινα καμπίνα, με ΙΧ σε έναν από τους μαγικούς προορισμούς της Ιταλίας.

Στην ερωτική Ιταλία και τους ατμοσφαιρικούς της προορισμούς σας ταξιδεύουν η ATHENS VOICE και η ANEK LINES φτιάχνοντας το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο. Δύο τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τη φίλη ή τον φίλο τους σε δίκλινη καμπίνα μαζί με το ΙΧ τους επιλέγοντας ένα από τα δρομολόγια: Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα, Πάτρα-Βενετία-Πάτρα, Πάτρα-Μπάρι-Πάτρα.

Anek
Διαγωνισμός: Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!

Να έχετε υπόψη ότι τα εισιτήρια θα έχουν ισχύ για ένα χρόνο από την ημέρα της κλήρωσης, εκτός από τα δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ δεν μπορούν να μεταβιβαστούν από τους νικητές σε τρίτους. Τα δρομολόγια ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Superfast Ferries.

Για να κερδίσετε ένα από τα τρία πακέτα, στείλτε ένα απλό email στο [email protected] γράφοντας «ΑΝΕΚ LINES» στο θέμα μέχρι τις 3/7, στις 12.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

Σχετικα
Ο Όλιβερ Τουίστ στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού
Ο Όλιβερ Τουίστ στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

* Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με e-mail.

Anek
Διαγωνισμός: Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail. Η εταιρεία Athens Voice θα χορηγήσει τα στοιχεία των νικητών μόνο στην εταιρεία ANEK LlNES. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Σχετικα
Ψάχνεις να αγοράσεις το νυφικό των ονείρων σου από τον Demetrios;
Ψάχνεις να αγοράσεις το νυφικό των ονείρων σου από τον Demetrios;

Η ΑΝΕΚ LINES πρωταγωνιστεί, για περισσότερο από μισό αιώνα, στo χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας. Σε εποχές δύσκολες, έγραψε ιστορία ως η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία λαϊκής βάσης στον κόσμο. Με την ΑΝΕΚ LINES στην πρωτοπορία, ξεκίνησε μια νέα εποχή για τις θαλάσσιες μεταφορές στη χώρα μας.

Anek
Διαγωνισμός: Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!

Σήμερα, με συνέπεια και ευθύνη, υπηρετεί τη μεγάλη παράδοση που η ίδια έκτισε βήμα-βήμα. Μια ελληνική Εταιρεία, από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες ακτοπλοϊκές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με τη φιλοσοφία της να παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Πάντοτε ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. Με τον σύγχρονο στόλο της ταξιδεύει στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Αδριατική.

Στα πλοία της ΑΝΕΚ κάθε φορά ζεις μια εμπειρία ξεχωριστή. Γιατί οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό. Σας υποδέχονται με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλα τα πλοία της Εταιρείας είναι σύγχρονα με πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και άνετες καμπίνες.

Anek
Διαγωνισμός: Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!

Στα εστιατόρια η μεγάλη ποικιλία επιλογών ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, γευστικές προτάσεις που σε ταξιδεύουν προσφέρουν μια μοναδική εν πλω γαστρονομική εμπειρία. στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Ο χρόνος περνάει ευχάριστα στα μπαρ, με ποτό ή καφέ, και με νυχτερινή διασκέδαση. Στα καταστήματα διατίθενται ποιοτικά προϊόντα και αναμνηστικά. Η επικοινωνία και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο δεν σταματούν.

Mε πυξίδα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους επιβάτες της η ΑΝΕΚ LINES, εξελίσσει την ταξιδιωτική εμπειρία φέρνοντας αναβαθμισμένο WiFi On Board σε συνεργασία με την TELENOR MARITIME, εταιρεία διεθνούς κύρους, που εγγυάται δυνατή και γρήγορη διαδικτυακή πλοήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Anek
Διαγωνισμός: Η AV και ANEK LINES σας κάνουν δώρο το ταξίδι στην Ιταλία!

Οι επιβάτες της που ταξιδεύουν στην Ανκόνα με τον πρωταθλητή “OLYMPIC CHAMPION”, θα μπορούν να σερφάρουν on board, σε κάθε σημείο των πλοίων, επιλέγοντας την σύνδεση που τους ταιριάζει. Η υπηρεσία θα είναι άμεσα διαθέσιμη και στα πλοία HELLENIC SPIRIT & ASTERION II, που ταξιδεύουν στις γραμμές της Αδριατικής. Η νέα παροχή σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα υπόλοιπα πλοία του στόλου της εταιρείας.

Η ΑΝΕΚ LINES βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στηρίζει διακριτικά όσους έχουν ανάγκη την αρωγή της, κοινωνικές δομές και ιδρύματα, ενθαρρύνει εμπράκτως κάθε αξιόλογη δραστηριότητα με πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, επιστημονικό και αθλητικό χαρακτήρα. Υπερήφανος πρεσβευτής της χώρας μας, δίνει το παρών κάθε χρόνο στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές και εμπορικές εκθέσεις. Ανταποδίδει την τιμητική εμπιστοσύνη των επιβατών με εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια και πακέτα προσφορών για όσους ταξιδεύουν με το ΙΧ αυτοκίνητό τους.

Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών ΑΝΕΚ Smart Bonus επιβραβεύει τα μέλη του για τη σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές.

Με σταθερή ρότα στις αξίες που τη δημιούργησαν, η ΑΝΕΚ LINES ενσαρκώνει μία μοναδική ιστορία αγώνα, επιτυχίας και ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο. Με μόνιμη έγνοια της τη συνεχή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της. Η σταθερή εμπιστοσύνη τους είναι για την ΑΝΕΚ LINES η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Ραντεβού στα πλοία της ΑΝΕΚ LINES.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5