- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Προβληματική περιοχή» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας
Λέει ότι δόθηκε μήνυμα στο «Ρουβίκωνα» να μην περνάει τις κόκκινες γραμμές
«Προβληματική περιοχή» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας, σημειώνοντας ότι επί δεκαετίες χρησιμοποιείτο «σαν το χαλί που έκρυβαν από κάτω τα προβλήματα». Υποστηρίζει, επίσης, ότι στα Εξάρχεια γίνονται μεγάλες επιτυχείς επιχειρήσεις για την μείωση της παραβατικότητας, πολύ διαφορετικές από τις μαζικές «απελάσεις» στις οποίες κατέφευγε η αντιπολίτευση.
Απαντώντας στις κατηγορίες που του αποδίδουν στο ζήτημα του «Ρουβίκωνα», λέει ότι δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν οι προκηρύξεις ή οι διαμαρτυρίες και ότι με τις συλλήψεις που έγιναν τελευταία καταδείχθηκε στον «Ρουβίκωνα» ότι «δεν μπορεί να περνάει τις κόκκινες γραμμές».
Με αφορμή το τελευταίο χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο Ν. Τόσκας εκτιμά ότι η εσωτερική τρομοκρατία βρίσκεται σε τροχιά καθοδικής πορείας.
Τέλος, απαντώντας στην επιμονή της ΝΔ να ζητά την παραίτηση του, κάνει λόγο για έλλειψη αντικειμένου κριτικής, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν τις βγήκε το ζήτημα των εκλογών και τα θέματα της οικονομίας στα οποία εστίαζε μέχρι πρότινος τον αντιπολιτευτικό της λόγο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Yπέρ» και για τα τρία αιτήματα, τάχθηκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στη δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Λασκαρίδη
«Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας μου»
Τι είπε για Σαμαρά και εκλογές
«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όλα είναι νόμιμα», φέρεται να δήλωσε ο πρώην Επίτροπος
Τι ανέφερε ο υπουργός Άμυνας για την κλιματική αλλαγή
Δριμεία επίθεση από το ΠΑΣΟΚ
Στόχος η τελική συμφωνία εντός 60 ημερών
Δρομολογούνται βελτιώσεις και νέα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Πότε μια μεταφορά χρημάτων θεωρείται δωρεά και φορολογείται
Τα κριτήρια και οι «κόφτες»
Την επιθυμία του να είναι επιμελής «στις απαιτήσεις του νησιού και των κατοίκων», εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Σινάνης.
Πώς διαμορφώνεται η τιμή ανά κιλό
Οι τιμές είναι εκεί που είναι γιατί είμαστε πρόθυμοι να αγοράσουμε σε αυτές τις τιμές
Στο Growthfund Investor Summit 2026 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Καταδικάστηκαν και οι Σταυριανουδάκης, Θεοδωρόπουλος και Κορομηλάς
Ποιοι πληρώνονται πρώτοι και ποιοι τελευταίοι αυτήν την εβδομάδα
«Τα Προσφυγικά δεν θα γίνουν real estate. Δεν θα παραδοθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής
Πώς μπορείτε να «κλειδώσετε» μεγαλύτερο voucher
Στόχος η αποκατάσταση ζημιών και η επαναλειτουργία κρίσιμων δικτύων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.