ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Ο ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου

40 φωτογραφίες από το ανοιξιάτικο ηλιοβασίλεμα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία των Κυκλάδων
1633
Ο ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου
Ο ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου
1633
  • Shares

Μας έκανε πολύ ωραίες μέρες φέτος το Πάσχα στη Μύκονο. Το σκηνικό μας ήταν άπνοια, λιακάδα και γλυκός ανοιξιάτικος καιρός. Είδαμε ότι το νησί ετοιμάζεται πυρετωδώς για σεζόν, κι όσο τα σοκάκια της χώρας μυρίζουν ακόμα φρέσκια μπογιά, ασπρίζουν και στολίζονται, στα καταστήματα γίνονται οι τελευταίες εργασίες. Τα περισσότερα μόλις άνοιξαν και στην είσοδο τα πλαστικοποιημένα Α4 ζητούν πωλήτριες «με αγγλικά και ιταλικά και απόφοιτες ΑΕΙ/ΤΕΙ». Έχει απαιτήσεις φαίνεται ο τουρισμός.

gallery

Αφού κάναμε όλα τα καθιερωμένα και πριν περάσουμε στα εθιμοτυπικά, το ηλιοβασίλεμα του Μεγάλου Σαββάτου το είδαμε από τη Μικρή Βενετία. Συναντηθήκαμε λίγο μετά τις έξι και περιμέναμε τον ουρανό να γίνει ροζ και ύστερα βαθύ πορφυρό πορτοκαλί μέχρι ο ήλιος να χαθεί στο Αιγαίο. Κι έγιναν όλα όπως τα θέλαμε, ίσως ακόμα πιο όμορφα απ’ ό,τι φανταζόμασταν. Η νύχτα έπεσε, η περατζάδα άρχισε να αραιώνει και συναντήθηκε αργότερα για την Ανάσταση στα γραφικά, αμέτρητα εκκλησάκια της Χώρας ή στο μοναστήρι στην Άνω Μερά.

Ο ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΟ ήλιος δύει υπέροχα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

LIFE
25.06.2017 - 12:47
Κάτω από ένα μικροσκόπιο ο κόσμος της άμμου παίρνει νέες διαστάσεις
URBAN CULTURE
25.06.2017 - 12:45
Η ιστορία του Noselide και η ανακάλυψη πλαστικοποιημένων σανιδιών
25.06.2017 - 12:45
VIRAL
25.06.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
25.06.2017 - 07:00
SOCIAL
23.06.2017 - 15:53
Μετά από την εκπαίδευση της προηγούμενης εβδομάδας πίσω από την μπάρα των Starbucks, αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντά μου ως barista. Έτσι ετοίμασα για πρώτη φορά κάποια από τα αγαπημένα μου ροφήματα που απολάμβανα σαν πελάτης των Starbucks!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23.06.2017 - 14:36
Ο Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν πόροι χάρη στη στενή συνεργασία κυβέρνησης και Χόλιγουντ