Κοσμος

Ντόναλντ Τραμπ για την εξαγορά του Twitter: «Δεν πρόκειται να επιστρέψω»

«Ακόμα κι αν ξεμπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ © EPA

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι δεν θα επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και αν ο λογαριασμός του ξεμπλοκαριστεί μετά την αγορά της πλατφόρμας από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει.

«Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Έλον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν "ανησυχεί" για τη δύναμη των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε απόψε να σχολιάσει τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας Twitter Inc από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Έλον Μασκ, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανησυχεί εδώ και καιρό για τη δύναμη που έχουν αποκτήσει οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής του Twitter στη Γουόλ Στριτ "εν αναμονή ανακοινώσεων"

Η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας Twitter Inc αναστέλλεται, εν αναμονή ανακοινώσεων, όπως έγινε γνωστό από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα, η μετοχή της εταιρείας κατέγραφε άνοδο +5,5%, φτάνοντας τα 51,60 δολάρια.

Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η εξαγορά της εταιρείας από τον Έλον Μασκ ο οποίος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters κατέληξε σε συμφωνία να καταβάλει 44 δισεκ. δολάρια. Με βάση τους όρους της συμφωνίας, οι μέτοχοι θα λάβουν 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ