Κοσμος

Το Κρεμλίνο απάντησε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για τις επικρίσεις του

Δηλώνει πρόθυμο να του εξηγήσει την κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Ζεράρ Ντεπαρντιέ © EPA/ETTORE FERRARI

Το Κρεμλίνο είναι έτοιμο να εξηγήσει την κατάσταση στην Ουκρανία στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από την κριτική που άσκησε ο Γάλλος ηθοποιός.

Απάντηση στον Γάλλο ηθοποιό, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, έδωσε το Κρεμλίνο μετά τις τελευταίες δηλώσεις του. Ειδικότερα, το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα έτοιμο να εξηγήσει την κατάσταση στην Ουκρανία στον ηθοποιό.

Να θυμίσουμε πως ο Ντεπαρντιέ το 2013 έλαβε την ρωσική υπηκοότητα και δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο πως «ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν».

Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους «Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου».

Όπως δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ντεπαρντιέ δεν καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση.

Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ την ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.

Ο ηθοποιός παρέλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του Ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ