- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λίντσεϊ Γκρέιαμ: Κάλεσμα σε Ρώσους να δολοφονήσουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν ως μόνο τρόπο τερματισμού της κρίσης που προκάλεσε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Ο Γκρέιαμ, γνωστός ως ένα από τα πλέον επιφανή στελέχη των Ρεπουμπλικανών και στενός σύμμαχος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε από τους Ρώσους να δολοφονήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αρχικά ο Γερουσιαστής από τη Νότια Καρολίνα έκανε τον ισχυρισμό αυτό μιλώντας στην εκπομπή του Sean Hannity στο Fox News και επανέλαβε λίγο αργότερα την έκκλησή του μέσω Twitter, αναφερόμενος τόσο στον προδότη του Ιούλιου Καίσαρα όσο και στον αρχιτέκτονα της απόπειρας δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ το 1944.
«Υπάρχει Βρούτος στη Ρωσία; Υπάρχει ένας πιο πετυχημένος συνταγματάρχης Στάουφενμπεργκ στο Ρωσικό στρατό;», διερωτήθηκε. «Ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτό είναι κάποιος στη Ρωσία να δολοφονήσει αυτόν τον τύπο. Θα προσφέρετε μεγάλες υπηρεσίες στη χώρα σας και ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Γκρέιαμ.
Και σε επόμενο tweet του, σχολίασε: «Ο μόνος λαός που μπορεί να το διορθώσει αυτό είναι ο Ρωσικός. Εύκολο να το λες, δύσκολο να γίνει. Αν δε θέλετε να ζείτε στο σκοτάδι για το υπόλοιπό της ζωής σας, να είστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο σε αθλια φτώχεια και να ζείτε στο σκοτάδι πρέπει να αναλάβετε δράση».
Ρώσοι αξιωματούχοι απάντησαν στα σχόλια του Γκρέιαμ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, να λέει στους δημοσιογράφους: «Δυστυχώς, σε μια τόσο τεταμένη ατμόσφαιρα, υπάρχει μια υστερική κλιμάκωση της ρωσοφοβίας. και πολλοί χάνουν τα μυαλά τους».
Ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ, Ανατόλι Αντόνοφ, δήλωσε στο Facebook ότι η δήλωση του Γκράχαμ ήταν «απαράδεκτη και εξωφρενική» και είπε ότι το μίσος προς τη Ρωσία στις ΗΠΑ είναι «εκτός ελέγχου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χάος και καταγγελίες ότι οι αρχές είναι απούσες
Φορούσε περιβολή θιβετανού μοναχού
Θα διατίθενται μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών
Η χαμηλή νέφωση δεν επέτρεψε στο ελικόπτερο να προσεγγίσει το σημείο
«Για να δούμε πώς θα εμπνεύσει αυτό τη μαγειρική μου», αναρωτιέται ο Βρετανός σεφ
Επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στη νέα Προεδρική Βιβλιοθήκη του Ρούζβελτ στη Μεντόρα της Βόρεια Ντακότα
Οκτώ συλλήψεις μέχρι στιγμής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλες χώρες
Όπως έγινε γνωστό, η 66χρονη έχει ήδη ξεκινήσει να επιστρέφει τα χρήματα μέσω παρακρατήσεων
Κανένα άλλο κρούσμα δεν καταγράφηκε από την 25η Μαΐου
Ο άνδρας και η γυναίκα, ηλικίας 22 και 25 ετών, δέχτηκαν από 21 ραβδισμούς ο καθένας ενώπιον πλήθους
Στο στόχαστρο των αρχών μουσικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί της αντιπολίτευσης
Η λειψυδρία στο προσκήνιο μέσα στον καύσωνα
Αντιπαράθεση και για τα Τέμπη
Το νέο σύστημα προειδοποίησης δονείται και εκπέμπει ήχο όταν η θερμοκρασία του σώματος αγγίζει επικίνδυνα επίπεδα
Ανάμεσά τους εμφανίζονται ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και η Τζούλια Ρόμπερτς
Υποστηρικτές μιλούν για μια «πιο ανθρώπινη» και σίγουρη λύση έναντι των ενέσεων
Η μεγαλύτερη οικονομική άνοδος εν ενεργεία προέδρου
Τι δεν μπορεί να καλύψει το προγαμιαίο συμβόλαιο
Αντιδράσεις για το πολυτελές ξενοδοχείο της Ιβάνκα Τραμπ και του Τζάρεντ Κούσνερ
Τι δεν μπορεί να καλύψει ένα prenup
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.