Κοσμος

Προς πώληση το σπίτι που έζησε ως παιδί ο Κερτ Κομπέιν

Πωλείται έναντι 279.000 δολαρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Kurt Cobain
O Kurt Cobain © EPA

Πωλείται κατοικία στην Ουάσινγκτον, στην οποία έζησε ο Κερτ Κομπέιν όταν ήταν παιδί - Πωλείται έναντι 279.000 δολαρίων.

Προς πώληση τέθηκε το πρώτο σπίτι που έζησε ο Κερτ Κομπέιν στην Ουάσινγκτον όταν ήταν παιδί και μάλιστα έναντι σχεδόν 300.000 δολαρίων.

Ο frontman των Nirvana έζησε στη συγκεκριμένη κατοικία στο Μοντεσάνο της Ουάσιγκτον, με τον πατέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Ο Κομπέιν ήταν 11 ετών, όταν μετακόμισε στο συγκεκριμένο σπίτι το 1978 και έζησε εκεί μέχρι το 1982.

Όταν ο πατέρας του Κομπέιν ξαναπαντρεύτηκε, η μητριά του και τα δύο παιδιά της μετακόμισαν μαζί τους. Ο Κομπέιν έφυγε αμέσως μετά το 1982 και εγκαταστάθηκε αρχικά στο τροχόσπιτο του παππού και της γιαγιάς του. Στη συνέχεια στα εφηβικά του χρόνια έζησε σε σπίτια μελών της οικογένειας και φίλων.

Το σπίτι, στο οποίο έζησε ο εκλιπών τραγουδιστής των Nirvana πωλείται έναντι 279.000 δολαρίων.

Οι μεσίτες δεν είχαν αντιληφθεί ότι πρόκειται για σπίτι, στο οποίο κατοικούσε ως παιδί ο εκλιπών τραγουδιστής των Nirvana, ώσπου φωτογράφος το φωτογράφισε και το αναγνώρισε από την ιδιαίτερη κατασκευή του.

Ο πατέρας τους Κερτ Κομπέιν, όπως έγινε γνωστό, προσπάθησε να μετατρέψει το εσωτερικό της κατοικίας σε καράβι και το παιδικό υπνοδωμάτιο έχει στρόγγυλα παράθυρα, όπως αυτά που έχουν οι καμπίνες πλοίων.

Ο μεσίτης Κολτ Φέρλεϊ δήλωσε στο Rolling Stone: «Κανένας από εμάς δεν γνώριζε ότι ήταν το σπίτι του Κερτ Κομπέιν έως ότου η φωτογράφος Αλίσια Τίσντεϊλ το φωτογράφισε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ