Κοσμος

Ο τέως Βασιλιάς Χουάν Κάρλος έπαιρνε θηλυκές ορμόνες

«Για να μην είναι υπερδραστήριος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Εδιναν θηλυκές ορμόνες στoν υπερσεξουαλικό Χουάν Κάρλος
O Bασιλιάς Χουάν Κάρλος με την Πριγκίπισσα Νταιάνα ©Getty Images/Ideal

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας χορήγησαν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες στον τέως Βασιλιά Χουάν Κάρλος λόγω των σεξουαλικών ορμών.

Ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του χορηγούνταν ειδικές ενέσεις με θηλυκές ορμόνες στον τέως Βασιλιά Χουάν Κάρλος για να ανασταλούν οι σεξουαλικές του ορμές. 

Ο Βιλαρέχο -η αξιοπιστία του οποίου όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ «είναι αμφιλεγόμενη»- ισχυρίστηκε ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής ότι οι μυστικές υπηρεσίες έδιναν στον Χουάν Κάρλος ενέσεις «για να μειώσουν τις σεξουαλικές ορέξεις του, γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα ότι ήταν τόσο παθιασμένος άνθρωπος»

Ο Βιλαρέχο ισχυρίστηκε ότι έμαθε την πληροφορία από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην βασιλιά από το 2004 έως το 2009.

Το 2016, η ίδια εκμυστηρεύθηκε στον αστυνομικό ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του αφαιρέσουν ορμές». Η Σάιν-Βίτγκενσταϊν πρόσθεσε ότι «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

Ο Χουάν Κάρλος ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τότε που έφυγε από την Ισπανία. Έπαιξε βασικό ρόλο στην καθοδήγηση της Ισπανίας στη δημοκρατία όταν ήρθε στο θρόνο μετά το θάνατο του δικτάτορα Στρατηγού Φράνκο το 1975, αλλά η δημοτικότητά του μειώθηκε εν μέσω μιας σειράς οικονομικών και οικογενειακών σκάνδαλων, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.

Σημειώνεται ότι ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ', γιος του που ανήλθε στον θρόνο μετά την παραίτηση του Χουάν Κάρλος το 2014, έχει πάρει αποστάσεις, αποποιούμενος κάθε κληρονομιά και αποσύροντας την ετήσια αποζημίωση του πατέρα του που ανερχόταν σε σχεδόν 200.000 ευρώ. Ο Χουάν Κάρλος, τον Δεκέμβριο, είχε καταβάλει σχεδόν 680.000 ευρώ για το κλείσιμο μιας υπόθεσης που συνδεόταν με έρευνα για διαφθορά σχετικά με τη χρήση πιστωτικών κρατών που συνδέονταν με τραπεζικούς λογαριασμούς στα ονόματα ενός Μεξικανού επιχειρηματία και ενός αξιωματικού της ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ