- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Walmart: Υποχρεωτική ξανά η μάσκα για τους εργαζόμενους
Θα ισχύει για υπαλλήλους που εργάζονται στα σουπερμάρκετ, τις αποθήκες και τα γραφεία, είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε όχι
Υποχρεωτική γίνεται ξανά η χρήση μάσκας για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως στα καταστήματα Walmart.
Υποχρεωτική κάνει ξανά τη χρήση της μάσκας για όλους του τους υπαλλήλους ο κολοσσός των super market στις ΗΠΑ, Walmart.
Για τους πελάτες, η εταιρεία σκοπεύει να αναρτήσει αφίσες στις εισόδους των καταστημάτων της, προτρέποντάς τους να καλύπτουν το στόμα και τη μύτη τους. Δεν θα απαιτήσει όμως να φορούν μάσκα όσοι δεν το επιθυμούν.
Η Walmart ανέφερε ότι ακολουθεί τις συστάσεις των Κέντρων Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ασθενειών (CDC) που συμβούλευσαν τους Αμερικανούς πολίτες, ακόμη και αν έχουν εμβολιαστεί, να φορούν μάσκα σε κλειστούς χώρους ή σε περιοχές όπου καταγράφεται υψηλός αριθμός κρουσμάτων της Covid-19. Ο νέος κανόνας θα ισχύει για όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται στα σουπερμάρκετ, τις αποθήκες και τα γραφεία, είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε όχι.
Ο όμιλος θα αναθεωρεί κάθε εβδομάδα τις ζώνες όπου θα ισχύει το μέτρο, ανάλογα με τα δεδομένα που θα ανακοινώνουν τα CDC.
Πέρσι το καλοκαίρι, όταν η μάσκα είχε μετατραπεί σε αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των υποστηρικτών και των αντιπάλων του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η Walmart τάχθηκε υπέρ της χρήσης της και την κατέστησε υποχρεωτική στα καταστήματά της, ρισκάροντας να δυσαρεστήσει ένα μεγάλο μέρος της πελατείας της. Το παράδειγμά της ακολούθησαν στη συνέχεια πολλές άλλες αλυσίδες λιανεμπορίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έθνος πενθεί» δηλώνει ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ
Όσα αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg
Για ποιο λόγο σκαλίζουμε κολοκύθες – Ποιος ήταν ο «Stingy Jack»
«Όσοι προσπάθησαν να ανατρέψουν τη δημοκρατία θα λογοδοτήσουν» πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος
Εν αναμονή του διαγγέλματος Μακρόν
Τι δείχνουν νέα στοιχεία
Πότε ξεκίνησαν και ποιες οι ενδείξεις για το αν θα σταματήσουν
Το χρονικό του άγριου εγκλήματος και το τηλεφώνημα που πρόλαβε να κάνει η θεία του στις αρχές
«Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τι θα γίνει με την προγραμματισμένη περιοδεία στη Λατινική Αμερική
Λεηλασίες, πλιάτσικο και άγριο ξύλο σε Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις
Δεν κάνει πίσω ο Αλβανός πρωθυπουργός
Πώς η επικεφαλής του Rassemblement National μπορεί να κερδίσει τη γαλλική προεδρία
Τεχνικό πρόβλημα ή πολιτική απόφαση
Τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο
Είχε προηγηθεί λεηλασία στην επιχείρηση
«Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.