- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σχόλια για την αντίδραση της Τεγιάνα Τέιλορ όταν έχασε το Όσκαρ: «Ήταν υπερβολική και ψεύτικη»
Το στιγμιότυπο μεταδόθηκε σε split screen μαζί με τις αντιδράσεις των υπόλοιπων υποψηφίω
Σχόλια για την αντίδραση της Τεγιάνα Τέιλορ όταν έχασε το Όσκαρ «ήταν υπερβολική και ψεύτικη»
Η Τεγιάνα Τέιλορ βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων σχολίων στα social media μετά την αντίδρασή της όταν έχασε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου στην τελετή των Όσκαρ 2026, με αρκετούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά της «υπερβολική» ή ακόμη και «ψεύτικη».
Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα της νικήτριας, της Έιμι Μάντιγκαν, με την Τέιλορ να πετάγεται από τη θέση της και να χειροκροτεί έντονα με τα χέρια ψηλά, μια αντίδραση που έμοιαζε περισσότερο με πανηγυρισμό νίκης παρά με αντίδραση υποψήφιας που δεν κέρδισε.
Το στιγμιότυπο μεταδόθηκε σε split screen μαζί με τις αντιδράσεις των υπόλοιπων υποψηφίων, ανάμεσά τους η Γούνμι Μοσάκου, η Ίνγκα Ίμπσντοτερ Λιλεάας και η Ελ Φάνινγκ.
Στα social media η αντίδραση προκάλεσε κύμα σχολίων. «Η Τεγιάνα Τέιλορ προσπαθεί να δείξει ότι χαίρεται — κορίτσι μου, κάτσε κάτω και χαλάρωσε», έγραψε ένας χρήστης στο X, ενώ άλλος σχολίασε: «Η πιο ψεύτικη αντίδραση που έχω δει».
Ειδικός στη γλώσσα του σώματος, η Τζούντι Τζέιμς, δήλωσε στη Daily Mail ότι οι αντιδράσεις της Τέιλορ και της Φάνινγκ ήταν «υπερβολικές επιδείξεις συναισθημάτων».
Όπως εξήγησε, τέτοιου είδους αντιδράσεις συχνά λειτουργούν ως «μάσκα» για να κρυφτεί η πραγματική απογοήτευση. «Η Τεγιάνα έσκυψε μπροστά σαν να είχε δεχτεί ηλεκτρικό σοκ και στη συνέχεια σηκώθηκε χειροκροτώντας πάνω από το κεφάλι της, σε πλήρη εορταστική διάθεση», ανέφερε.
Η ίδια υποστήριξε ότι τέτοιες υπερβολικές συμπεριφορές συχνά αποκαλύπτουν έντονα συναισθήματα που προσπαθούν να καλυφθούν με μια εξίσου έντονη έκφραση του αντίθετου συναισθήματος.
Η Τέιλορ, 35 ετών, είχε μια ιδιαίτερα δυνατή χρονιά στα βραβεία, καθώς είχε κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «One Battle After Another» και είχε λάβει υποψηφιότητες στα Critics’ Choice Awards, στα BAFTA και στα NAACP Image Awards.
Η φετινή υποψηφιότητα αποτέλεσε την πρώτη της στα Όσκαρ. Πέρα από την υποκριτική, η Τέιλορ έχει επίσης διακριθεί στη μουσική, έχοντας λάβει υποψηφιότητα για Grammy για το άλμπουμ «Escape Room», ενώ δραστηριοποιείται και ως χορεύτρια και χορογράφος.
Πηγή: Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να πει όσα ήθελε ο πρώην της Κάιλι Τζένερ
Το στιγμιότυπο μεταδόθηκε σε split screen μαζί με τις αντιδράσεις των υπόλοιπων υποψηφίω
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Φοβερό σκηνικό στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ
Τι υποστήριξε μετά τον αγώνα
Απίθανα πράγματα στην αναμέτρηση των Ντάλας Μάβερικς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς
Η γνωστή ερμηνεύτρια μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο από βραδινή έξοδο
Οι παρευρισκόμενοι ακούγονται σοκαρισμένοι να φωνάζουν «Ω Θεέ μου»
Σήμερα φορά μέγεθος R-cup
Απηύθυνε τηλεοπτικό μήνυμα στην γενναία που θα τον νοικοκυρέψει και θα τον μαζέψει από τα πάρτι
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Φέρτο μας και εσύ, Manolo!
Από τις πιο κοστοβόρες έως τις πιο οικονομικές
Τι λέει η μητέρα του κοριτσιού για το περιστατικό
Αντί να δει το ματς του Champions League, είδε την Έξετερ στην League One
Έκοψε ψωμί, έβαλε τα υλικά, σαν να ήταν στην κουζίνα του. Είχε πρόγραμμα
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.