Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 232

Κοτσάρατε στο τέλος κι αυτό το τικ τακ τικ τακ της Αλίκης και τώρα είμαι έτοιμη για ντίσκο πάρτι. Αίσχος.

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 232
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92707-208048.jpg

Τον αγαπώ!!! Απίστευτο!!! Μετά από ένα χρόνο γκαντεμιάς και απελπισίας!!! Μετά από ένα χωρισμό που νόμιζα ότι θα καταρρεύσω... Και το πιο αστείο; Ο πρώην –μετά ενάμιση χρόνο– θυμήθηκε ότι μου φέρθηκε σκληρά κι ότι έκανε λάθος που με έστειλε... Μωρέ, τι μας λες... Χέστηκα, πια!!! Βρήκα άλλο ταίρι που λιώνει για μένα, διότι δεν τραγούδαγα αδίκως την άνοιξη το «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου» της Νάνας Μούσχουρη (πού την ξέθαψα;) στο μπαλκονάκι του σπιτιού μου ωσάν την Αλίκη στο «Χτυποκάρδια στα θρανία»... Αχ! Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ...

Ματς, μουτς!!!!! - η «Έχω ένα μυστικό»  

                                                                

Κάτι τέτοια μου γράφετε και μου τινάζετε στον αέρα την κατάθλιψη που τόσο κόπο έκανα για να την αποκτήσω. Κοτσάρατε στο τέλος κι αυτό το τικ τακ τικ τακ της Αλίκης και τώρα είμαι έτοιμη για ντίσκο πάρτι. Αίσχος. Τρέχω αμέσως να χτυπήσω λίγο Καρυωτάκη μπας και σωθώ στο ενενήντα.


Μυρτώ, έχω φάει τρελή φρίκη. Καταρχήν είμαι 21 χρονών και έχω σχέση με ένα παιδί 18 χρονών. Είμαστε μαζί εδώ και περίπου 9 μήνες. Όλα καλά μέχρι που πήγα να γνωριστώ με τους δικούς του... Μπαίνω στο θέμα. Μου κολλάει άγρια η μάνα του! Τα ’χω παίξει, σου λέω.

Μη γυρίσει ο άλλος το κεφάλι του, να σου τη η άλλη. Το θέμα είναι ότι έκανα κάποιες μαλακίες στην Αγγλία που σπούδαζα, με μια φίλη μου, και τώρα κάτι μου κάνει η «μαμά». Δεν με χαλάει καθόλου. 36άρα και αρκετά καλοδιατηρημένη. Sexy. Προχώ, σου λέω, η γυναίκα! Τι να κάνω; Και «είσαι πολύ ωραία, και τι άρωμα φοράς, και τυχερό το παλικάρι μου» και όλο κάτι τέτοια μου λέει. Ρε συ, τα πάω τόσο καλά με τη σχέση μου και δεν θέλω να χαλάσει κάτι μαζί του. Καλά, φυσικά δεν παίζει να του πω τίποτα... τι να πω; Ξέρεις, μωρό μου, η μάνα σου με

γλυκοκοιτάει και μου κολλάει; Άσε που με άγγιξε στο στήθος και καλά να βγάλει μια κλωστή από την μπλούζα μου... Θα με βγάλει ψεύτρα αν του το πω. Το λιγότερο... Τα ’χω παίξει. Είσαι η πρώτη που το λέω. Αυτό γίνεται εδώ και περίπου 2 μήνες.

Help, ρε Μυρτώ... Θα τρελαθώ. Αλήθεια. -ν.

Τώρα που το σκέφτομαι, πέντε χρόνια τώρα έχω πάρει ό,τι λογής γράμμα μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και ήμουν βέβαιη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαφνιαστώ από τίποτα. Σας ευγνωμονώ λοιπόν που ανατρέψατε αυτή τη θεωρία και αν αποφασίσετε να πηδήξετε τη μαμά του γκόμενού σας, εύχομαι να περάσετε τέλεια.

Υ.Γ.2 Πλάκα πλάκα, μέχρι τώρα μας πηδάνε αυτές. Ας σηκώσουμε επιτέλους κεφάλι.


Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα... Δεν αντέχω άλλο την γκρίνια. Στις διακοπές γκρίνια. Πρόβλημα με τα εισιτήρια, με την ταβέρνα, πού θα φας, με το δωμάτιο, με την παραλία που δεν βρίσκεις χώρο να καθίσεις, με τους ξένους που κάνουν αλητείες (ενώ εμείς πάμε πίσω), με τα πλοία που έχουν καθυστέρηση. Γυρίζεις πίσω στο «κλεινόν άστυ», στην «πόλη που ποτέ δεν κοιμάται», βλέπεις ότι γίνονται τόσες πολιτιστικές εκδηλώσεις, υπάρχουν τόσα ωραία ποτάδικα-ξενυχτάδικα, αλλά και πάλι γκρίνια. Το αφεντικό μάς τη σπάει, η δόση του δανείου τρέχει, οι πιστωτικές φουσκώσανε, νέα φορολογικά μέτρα, ακρίβεια, σκάνδαλα, ο μισθός δεν ανεβαίνει, θα βγούμε ποτέ στη σύνταξη (;), χωρισμοί, νεύρα. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Μυρτώ, βρες μου μια λύση, σε παρακαλώ. Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά ανερμίζουμε; Λες να έχω «μιζεροφοβία»;

 

Υ.Γ.1 Μήπως να πάω στο Θιβέτ να γίνω γκουρού;

Υ.Γ.2 Ευτυχώς επέστρεψε ο Τζίμης Πανούσης στον City.

Υ.Γ.3 Νέος, ωραίος, ελεύθερος, που δεν αντέχει την γκρίνια, αναζητεί κοπέλα αναλόγων προσόντων. Οι ενδιαφερόμενες ας επικοινωνήσουν με τη στήλη.

  - Dark Knight

Μην γκρινιάζετε. Οι ενδιαφερόμενες θα διαβάσουν και σε μια βδομάδα θα πήξετε στο αίσθημα, μόλις πήξετε στο αίσθημα θα πάψετε να τα βλέπετε όλα μίζερα και ούτω καθ’ εξής. Στο μεταξύ, ωραία πράγματα συμβαίνουν στην Αθήνα. Η φίλη μου η Βίκυ σκίζει στο «Εμπορικόν» με το καινούργιο έργο του Μάμετ (αχ, πολύ χαίρομαι) και ο φίλος μου ο Πάνος σκίζει στο «Οξυγόνο», που επιτέλους ξανάνοιξε και είναι το μόνο μέρος που μπορείς να συναντήσεις ζωντανό, χαρούμενο κόσμο και ν’ ακούσεις σούπερ μουσικές. Και γενικά πολύ γουστάρω που έχω αυτή τη διάσημη, συγκλονιστική στήλη και μπορώ να γράφω ό,τι μου καπνίζει και να διαφημίζω τους φίλους μου.


Πειράζει που μου αρέσει να βλέπω τσόντες; - A girl

Πειράζει που μου αρέσει να τρώω ντόνατς με σοκολάτα;


Μυρτώ, όλα είναι σκιές και χάνονται προτού προλάβεις να τα πιάσεις στα χέρια σου, να τα αισθανθείς στο κορμί σου και να τα φυλακίσεις στην καρδιά σου. Μυρτώ, νομίζω ότι ερωτεύτηκα τον ίδιο τον Θεό. Έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και, δυστυχώς για μένα, μαύρη ψυχή. Τι θα κάνω; - Αr

Ακούστε να σας πω. Επειδή πριν από δυο μέρες πήγα στον οδοντογιατρό και μου ξερίζωσε έναν τραπεζίτη (τραγικό), σας παρακαλώ θερμά να σεβαστείτε την κατάσταση και να μη μου κάψετε τον εγκέφαλο.


ΣΤΕΙΛΕ το γράμμα σου ταχυδρομικά, ή στο fax της A.V., ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ