- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γερμανός YouTuber ρίσκαρε τη ζωή του για να κάνει back-to-back νίκες στο κυνήγι τυριού
Τι παραδέχθηκε μετά τη δεύτερη νίκη του
Γερμανός YouTuber ρίσκαρε τη ζωή του για να κάνει back-to-back νίκες στο κυνήγι τυριού - Τι παραδέχθηκε μετά τη δεύτερη νίκη του
Ο Γερμανός Τομ Κόπκε κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο διάσημο φεστιβάλ τυριού του Γκλόστερσαϊρ, δηλώνοντας πως «ρίσκαρε τη ζωή του» για να κερδίσει. Ο 23χρονος, που διατηρεί το δικό του κανάλι στο YouTube με 366.000 συνδρομητές υπό το όνομα Tooleko, ήταν ένας από τους δεκάδες συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στη θεαματική ετήσια διοργάνωση στο απότομο Cooper’s Hill. Σε κάθε αγώνα, οι διαγωνιζόμενοι καταδιώκουν ένα τυρί Double Gloucester βάρους 3 κιλών που κυλάει με ταχύτητα στην κατηφόρα, και ο πρώτος που το φτάνει κερδίζει το έπαθλο.
«Πέρυσι ο λόφος ήταν γεμάτος λάσπη, φέτος ήταν στεγνός αλλά επικίνδυνος, και πολλοί τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Γερμανός YouTuber μετά τον τερματισμό του. «Έκλεισα το μυαλό μου και απλώς έπεσα. Όλοι στην κορυφή έλεγαν ότι θα μου πάρουν τον τίτλο, αλλά τους απέδειξα το αντίθετο. Δούλεψα γι’ αυτό, έβαλα τον εαυτό μου σε κίνδυνο – είναι το δικό μου τυρί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».
Συνολικά διεξήχθησαν επτά αγώνες, εκ των οποίων δύο ήταν αφιερωμένοι σε πρώην νικητές που έχουν πλέον φύγει από τη ζωή. Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν το θέαμα από διάφορα σημεία του λόφου, ενώ ένας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι τοπικές αρχές χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση επικίνδυνη και επισημαίνουν την πίεση που ασκεί στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Στον δεύτερο αγώνα ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Λουκ Πρις από το Γκλόστερ, ο οποίος κατέβηκε την πλαγιά ντυμένος με στολή του Σούπερμαν. «Είναι απίστευτο, η αδρεναλίνη ήταν στο φουλ. Ο πατέρας μου το είχε κάνει παλιότερα – δεν το πιστεύω ότι τα κατάφερα κι εγώ», είπε ενθουσιασμένος.
Την πρώτη θέση στον αγώνα των γυναικών κατέκτησε η 20χρονη φοιτήτρια από το Λονδίνο, Άβα Σέντερ Λόγκαν. «Ήταν η πρώτη μου φορά. Είναι τόσο παραδοσιακό αυτό το φεστιβάλ, έπρεπε να το ζήσω – αν και θα το νιώσω αύριο», σχολίασε με χιούμορ. Όταν ρωτήθηκε για το έπαθλό της, ένα μεγάλο τροχό Double Gloucester, παραδέχτηκε γελώντας: «Δεν μου αρέσει το τυρί».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή εκτυλίσσεται στο Jockey Farm Stadium, στο Tunbridge Wells
Οι δέκα από αυτούς υιοθετήθηκαν λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση των σχετικών βίντεο στα social media
Τι υποστηρίζει ο άλλοτε άσος πολλών ομάδων Ματ Μπαρνς
Η Ινδονησία διαθέτει από το 2008 έναν από τους πιο αυστηρούς νόμους περί πορνογραφίας παγκοσμίως
Κρύφτηκε κάτω από το πλυντήριο πιάτων
Το περιστατικό προκάλεσε την προσοχή των αρχών
Τα βίντεό της στο Tik Tok έγιναν viral με ανάμεικτες αντιδράσεις
Η ερώτηση που του έκανε στην πλατεία Αριστοτέλους
Η ιδιοκτήτρια καταγγέλλει ότι ο Ρεμί έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά τον περιορισμό στο σπίτι
Ποιες ήταν οι συνταγές που αναζήτησαν περισσότερο
To βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Παρά τον χιουμοριστικό τόνο των σχολίων, το περιστατικό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την εξάρτηση από τα smartphones
Τολμάς να κάνεις με τον / τη σύντροφό σου αυτό το πραγματικά αθώο τεστ;
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Συνήλθε μετά από μερικές ώρες ύπνου
Η μετακόμιση και η στενή του σχέση με την Γκίλφοϊλ ενισχύουν τα σχετικά σενάρια
Στην εκπομπή εμφανίστηκαν οι δυο αδελφές με ίδιο ντύσιμο μάλιστα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Η Λιάν Χοκς αποφάσισε να μοιραστεί το πώς είναι να χάνεις το ίδιο σου το πρόσωπο
Το μυστήριο των ζημιών λύθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.