- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Καφενείο «Η Αλλαγή» από την ομάδα του Cap-Cap και το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο.
Ξημερώματα δίνεις… επιδόματα
Ανήμερα της γιορτής του «Ηγέτη», λέμε όχι στον εσπρέσο της διαπλοκής - λέμε ναι στον φραπέ της αλλαγής.
Με ντελικατέσεν, chivas 25άρια και πούρα και σλόγκαν το Σαμπάνια - Σολομός- Σοσιαλισμός, το πρώην club της οδού Βουτάδων 60 στο Γκάζι μετατρέπεται σε «πράσινο καφενείο» της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Ναι, της εποχής που οι δρόμοι από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την πλατεία Ομονοίας ήταν μια λαοθάλασσα ψηφοφόρων που πήγαιναν να ακούσουν τον Αντρέα.
Ταπεινά, λαϊκά και σοσιαλιστικά, η θεότρελη ομάδα του Cap Cap, σε συνεργασία με τους «Facebook-ικούς» θρύλους πίσω από τις σελίδες «Το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο» ανοίγουν το pop up-all day καφενείο «Η Αλλαγή», για να εξυμνήσουν τις εποχές του «Τζοβόλα δώσ’ τα όλα», του «Χάος - Ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι» μοιράζοντας πεντοχίλιαρα στην είσοδο. Εποχές που τα κέντρα διασκέδασης ήταν ανοιχτά και γεμάτα μέχρι το πρωί όλες τις μέρες της εβδομάδας.
Για 90 μέρες θα λένε «Καλημέρα Ήλιε» με ελληνικό καϊμακάτο καφέ, φραπεδιές και ουζομεζεδάκια. Σε κάθε τραπέζι θα υπάρχει τάβλι και όρεξη για παραταξιακή συζήτηση.
Το μενού περιλαμβάνει φαγητά (το ψωμάκι που φάγαμε) γλυκά και ποτά εκείνης της εποχής - «προφιΝΤΕΛΟΡ» και «Σοσιαλιστική Φραπεδιά», καθώς και ειδικά σχεδιασμένα κοκτέιλ όπως το «ΠΑΣΟΚΙΤΟ» διά χειρός Πάνου Καναβέτα και το κρασί «Μεθυσμένος Ήλιος».
Κάθε Παρασκευή βράδυ τα 80s-90s πάρτι σε δύο stages θα θυμίζουν κάτι από ντίσκο και μπουζούκια εποχής αντίστοιχα, ενώ τα Σαββατοκύριακα, από νωρίς το μεσημέρι, οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάζουν με λαϊκό πρόγραμμα και, φυσικά, τον απαραίτητο λουλουδοπόλεμο.
Το επίσημο άνοιγμα του καφενείου «Η Αλλαγή», η διακόσμησή του οποίου παραπέμπει σε εκλογικό κέντρο των 80s, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στο μεταξύ όμως στις 30 Νοεμβρίου οι επισκέπτες θα γιορτάσουν τον Αντρέα με έντονες δόσεις της δεκαετίας «των αισθήσεων και των παραισθήσεων».
Βουτάδων 60, Γκάζι, απέναντι από την έξοδο «Κωνσταντινουπόλεως» του μετρό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρύφτηκε κάτω από το πλυντήριο πιάτων
Το περιστατικό προκάλεσε την προσοχή των αρχών
Τα βίντεό της στο Tik Tok έγιναν viral με ανάμεικτες αντιδράσεις
Η ερώτηση που του έκανε στην πλατεία Αριστοτέλους
Η ιδιοκτήτρια καταγγέλλει ότι ο Ρεμί έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά τον περιορισμό στο σπίτι
Ποιες ήταν οι συνταγές που αναζήτησαν περισσότερο
To βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Παρά τον χιουμοριστικό τόνο των σχολίων, το περιστατικό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την εξάρτηση από τα smartphones
Τολμάς να κάνεις με τον / τη σύντροφό σου αυτό το πραγματικά αθώο τεστ;
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Συνήλθε μετά από μερικές ώρες ύπνου
Η μετακόμιση και η στενή του σχέση με την Γκίλφοϊλ ενισχύουν τα σχετικά σενάρια
Στην εκπομπή εμφανίστηκαν οι δυο αδελφές με ίδιο ντύσιμο μάλιστα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Η Λιάν Χοκς αποφάσισε να μοιραστεί το πώς είναι να χάνεις το ίδιο σου το πρόσωπο
Το μυστήριο των ζημιών λύθηκε
Γιατί χρήστες στο ίντερνετ της έδωσαν...νέο τίτλο μετά το Thanksgiving
Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο παρουσιαστής τραγούδησαν μαζί σε σόου της γαλλικής τηλεόρασης
Ακούστε τη νέα διαφήμιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.