Trending Now

Aρ γιου σείριους? Ένα διαδραστικό φωτο-ρομάντσο

Πέρνα το mouse πάνω από κάθε φωτογραφία για να εμφανιστούν οι διάλογοι

115080-648368.jpg
Αρ Γιου Σείριους?
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37564-81504.jpg

Η Βίκυ Αδάμου –ηθοποιός, performer, σκηνοθέτης και καλλιτεχνική διευθύντρια του Κινητήρας studio– μικρή διάβαζε, μετά μανίας, φωτορομάντσα στη «Βεντέτα», το «Ρομάντζο», τον «Θησαυρό». Η ανάμνησή τους την είχε «στοιχειώσει» και πάντα ήθελε να τα αναβιώσει και μέσω Internet.

«Όταν μπήκαμε στη διαδικασία να το ξεκινήσουμε, άρχισε η κρίση. Χρειάστηκαν να περάσουν δύο χρόνια για να καταλήξουμε πως, γιατί όχι, να μην κάνουμε ένα φωτορομάντζο για την κρίση; Σε δικό μου concept και σκηνοθεσία δουλέψαμε με τη Χριστίνα Σαμπανίκου, η οποία γράφει τους διάλογους. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 7 επεισόδια και σκοπεύουμε να φτάσουμε τα 15.

Σε κάθε μια από τις ιστορίες ένας «αντιήρωας» αφυπνίζεται μέσω ενός «χτυπήματος» που δέχεται στο δόξα πατρί. Αυτό γίνεται αιτία να συνειδητοποιήσει τη «θεϊκή»του προέλευση –με κάποιον τρόπο γίνεται η θνητή ενσάρκωση ενός Θεού του Ολύμπου–, αλλά και πως για να σωθεί η χώρα πρέπει να βρεθεί/ενωθεί και με τους υπόλοιπους θεούς. Οι ιστορίες είναι επηρεασμένες από τα κοινωνικο-πολιτικά γεγονότα της εποχής, αλλά στην πορεία πολλές φορές μπαίνουμε στους διάλογους και τους αλλάζουμε βάση πιο επίκαιρων δεδομένων. Στην A.V. θα δείτε μία-μία κάθε ιστορία, και στο μέλλον ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό, ειδικά για το site σας».

Συνεχίζεται...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ