Trending Now

To hashtag 22χρονης για τα πιασίματά της που έγινε viral (εικόνες)

Η πληθωρική περιφέρειά της την έκανε διάσημη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323592-666309.jpg

Η 22χρονη χρήστρια του Twitter @mijeaux από τη Νότια Αφρική φωτογράφισε την πληθωρική της περιφέρεια με hashtag #ThighsForJeaux.

Όπως γράφει ο βρετανικός Independent, επρόκειτο για μια πράξη ένδειξης αγάπης προς τον εαυτό της, σε απάντηση της ντροπής που πάντα ένιωθε για τις καμπύλες της.

Το πρώτο της tweet με το συγκεκριμένο hashtag έγινε το 2015, και πλέον στη χώρα έχει γίνει viral.  Όλο και περισσότερες γυναίκες βγάζουν φωτογραφία τις καμπύλες τους και το χρησιμοποιούν, μετατρέποντάς το σε ένα είδους διαδικτυακό κίνημα υπέρ της γυναικείας μεγάλης περιφέρειας.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα είπε: «Ξεκίνησα το 2015. Ειλικρινά, δεν είχα ιδέα ότι θα είχε τέτοια απήχηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. […] Νομίζω ότι απλά είχε απήχηση στον κόσμο κι έτσι αποφάσισε να συμμετάσχει».

Όσο για εκείνο που την έκανε να το ξεκινήσει, είπε: «Αυτό μου έκανε να το ξεκινήσω ήταν μια πολύ ζεστή μέρα. Ήμουν στο Twitter και μιλούσα (με άλλους χρήστες) για το πόσο αδύνατο είναι να φορέσεις όσο το δυνατόν λιγότερα για χάρη της άνεσης. Θυμήθηκα ότι πολύς κόσμος δεν νιώθουν ωραία με το να είναι άνετοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εξαιτίας ανασφαλειών και του κινδύνου του εξευτελισμού, που αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση. Έτσι, απλά αποφάσισα ότι το #ThighsForJeaux θα μπορούσε να γίνει ένας τρόπος να διαμαρτυρηθώ και να αυτοεπιβεβαιωθώ. Ξεκίνησε σαν αστείο. Πραγματικά, δεν περίμενα τέτοια απήχηση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ