TV & Media

Σασμός: Ο Μανώλης ερωτεύεται την Ευθαλία Παπακώστα (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σασμός: Η Ευθαλία Παπακώστα κλέβει την καρδιά του Μανώλη στη σειρά
Σασμός: Η Ευθαλία Παπακώστα κλέβει την καρδιά του Μανώλη στη σειρά © YouTube/Instagram

Στη σειρά «Σασμός» ο Μανώλης γνωρίζει μια τυφλή φοιτήτρια και ερωτεύονται. Η ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα μπαίνει στη σειρά και υποδύεται την «Κλαίρη Κονταξάκη»

Ο «Μανώλης» στη σειρά «Σασμός» προχώρησε σε αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου, που υποδύεται τον μικρότερο αδελφό της Θοδώρας, έδωσε ορισμένα spoiler για το πώς θα εξελιχθεί ο «Σασμός».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την Ευθαλία Παπακώστα, την ηθοποιό που θα υποδυθεί τη συμφοιτήτρια του Μανώλη, κλέβοντας την καρδιά του.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στον Alpha, ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει αν τελικά και πότε ο Μανώλης θα μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή. «Είναι ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά και αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου να είναι σε όλες τις κομβικές σκηνές.

» Σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας, είναι γεγονότα που δεν θα τα ήξερε. Ενώ είναι φοβικός και έχει μεγαλώσει σε καταπιεσμένο περιβάλλον, κουβαλάει και δυσβάσταχτα μυστικά» εξήγησε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Και πρόσθεσε: «Ο Μανώλης αυτήν τη στιγμή έχει πάρει μια απόφαση να το κρατήσει το μυστικό για τον Μαθιό, για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι, δεν προστατεύουν με την αντίδραση, αλλά με τη σιωπή».

Σασμός: Πόσο τελικά φέρει ευθύνη ο Μανώλης για τον θάνατο του Πετρή

Αρκετοί χρήστες στο Twitter κατηγορούν τον Μανώλη ότι με τη στάση του, και κυρίως με τη σιωπή του, ευθύνεται για τον θάνατο του Πετρή. Αν είχε αποκαλύψει τον δολοφόνο του Στεφανή, η Θοδώρα δεν θα πήγαινε στην Αστυνομία και έτσι ο γιος της Μαρίνας θα ζούσε.

Ακόμα και όταν ο Αντώνης ο αστυνομικός τού ζήτησε να μιλήσει και να αποκαλύψει τι είδε, «γιατί τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά και ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι», ο Μανώλης επέλεξε να σιωπήσει και πάλι.

«Το ακούω αυτό, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του με τη σιωπή, μπορεί να μπλέξουν και αθώοι και αυτό συμβαίνει. Η Θοδώρα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας, δεν μπορούσε να το προβλέψει ο Μανώλης. Μιλάμε για ένα άτομο αδίσταχτο, τώρα όμως ο χαρακτήρας της αλλάζει. Είναι ένας πληγωμένος άνθρωπος» ξεκαθάρισε.

Ο Μανώλης στη σειρά «Σασμός» συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή
Ο Μανώλης στη σειρά «Σασμός» συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή © YouTube/Alpha TV

Ο Μανώλης ερωτεύεται - Ποια ηθοποιός τού κλέβει την καρδιά στη σειρά «Σασμός»

Ο 24χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια ο Μανώλης θα έρθει αντιμέτωπος με τον έρωτα (σ.σ. όχι με την Τζένη). Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά «Σασμός» και φέρνει τα πάνω κάτω στην καρδιά του. Πρόκειται για την «Κλαίρη Κονταξάκη», φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Η Ευθαλία Παπακώστα μπαίνει στη σειρά «Σασμός» και στην καρδιά του Μανώλη
Η Ευθαλία Παπακώστα μπαίνει στη σειρά «Σασμός» και στην καρδιά του Μανώλη @Instagram

«Θα βρεθεί στη ζωή του ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο, γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Θα είναι μια ιδιαίτερη κοπέλα και θα την ενσαρκώσει η Ευθαλία Παπακώστα. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ότι ο Μανώλης έχει αισθήματα για την Τζένη, υπάρχει μια ένταση, μια περίεργη κατάσταση στην οποία στήριξε τον φίλο του» σημείωσε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης Αγγελάκης | Σασμός) στη Super Κατερίνα | 9/2/2022

Ποια είναι η Ευθαλία Παπακώστα που μπαίνει στη σειρά «Σασμός»

Η Ευθαλία Παπακώστα είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία με υποτροφία στο Bard College της Νέας Υόρκης. Στις σπουδές της, θήτευσε κοντά στους Ντάνιελ Φις, Τομπίας Μάλερ και Τζόαν Ακαλαΐτις.

Πρώτη της δουλειά ήταν το «Kostyas Room», μια διασκευή βασισμένη στον «Γλάρο» του Τσέχωφ, το οποίο παρουσιάστηκε σε βιομηχανικό χώρο του Μανχάταν. Στις 20 Νοεμβρίου του 2015 πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα με το νέο, άπαιχτο, έργο του Alexander Wright «Άνιμαλς».

Στη σειρά «Σασμός» η Ευθαλία Παπακώστα υποδύεται μια τυφλή φοιτήτρια
Στη σειρά «Σασμός» η Ευθαλία Παπακώστα υποδύεται μια τυφλή φοιτήτρια @Instagram

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ορφέας & Ευριδίκη (2017), Eroica (2018), Άνιμαλς (2015) και Ρόζμαρι (2021). Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να εμφανιστεί η Ευθαλία Παπακώστα ως «Κλαίρη Κονταξάκη» σε επεισόδια στη σειρά «Σασμός» και να κλέψει την καρδιά του Μανώλη, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου.

Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά «Σασμός» μπαίνει και ο Αργύρης Πανταζάρας, ο θεατρικός ηθοποιός που εμφανίστηκε επίσης στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ