Trending Now

Σασμός: Το Twitter θέλει ο Μαθιός και η Βασιλική να είναι μαζί

To παθιασμένο φιλί που άναψε φωτιές στα social media

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθιός και Βασιλική, ο ανεκπλήρωτος έρωτας στη σειρά «Σασμός»
Μαθιός και Βασιλική, ο ανεκπλήρωτος έρωτας στη σειρά «Σασμός» © YouTube/Alpha TV

Ο «Σασμός» έχει βάλει «φωτιά» στο Twitter, με τους χρήστες να θέλουν ο Μαθιός και η Βασιλική να έχουν ένα happy end. Το παθιασμένο φιλί και τα λόγια αγάπης.

Η σειρα «Σασμός» δίνει πολύ τροφή για σχόλια στο Twitter. Στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης (08.02) το παθιασμένο φιλί που έδωσε ο Μαθιός στη Βασιλική άναψε φωτιές στα social media.

Ήρθαν στη συνέχεια και τα λόγια αφοσίωσης και αγάπης που είπε ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης στην αγαπημένη του, για να... λιώσουν οι φανατικοί της σειράς.

Στη σειρά «Σασμός» ο ανεκπλήρωτος έρωτας προσωποποιείται σε διάφορα ζευγάρια, τα οποία αγαπήθηκαν αληθινά αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί. Στη μία περίπτωση ήταν η γιαγιά Ειρήνη που έκρυψε το γράμμα της Ανθούλας, φέρνοντας τα πάνω κάτω και βάζοντας με αυτόν τον τρόπο το χεράκι της για το φονικό που ακολούθησε.

Στην άλλη περίπτωση, ο θάνατος του Πετρή σε συνδυασμό με τη στάση που κράτησε ο Φραγκιαδάκης το κρίσιμο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε, πολλαπλασίασαν την απόδοση ο Αντώνης να μείνει γεροντοπαλίκαρο.

Ειδικά, όμως, στο χθεσινό επεισόδιο φαίνεται ότι ο «πάγος» με τη Μαρίνα έχει αρχίσει να λιώνει για τα καλά, καθώς... έρωτας είναι αυτός και πρέπει έστω και μια φορά να εκπληρωθεί.

Σασμός: Ο Μαθιός αγαπά τη Βασιλική και το Twitter επικροτεί

Ο Μαθιός και η Βασιλική δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Το Twitter θέλει οι δυο τους να είναι μαζί στη σειρά «Σασμός», κρίνοντας από τη «βροχή» των tweets που ακολούθησε μετά το παθιασμένο φιλί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ