Κατοικιδια

Αιδηψός: Συγγνώμη με ύβρεις ζητά ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα- «Ήπιαμε μερικές μπυρίτσες παραπάνω»

«Είχαμε πιεί πέντε μπυρίτσες παραπάνω, είχαμε πει ένα ουζάκι παραπάνω, κάναμε μία μ@@@κία», λέει ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή που ο άνδρας κλωτσά τη γάτα στη θάλασσα - Τη δελέασε με φαγητό σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό
Αιδηψός: Η στιγμή που ο άνδρας κλωτσά τη γάτα στη θάλασσα © facebook / stamatina stamatakou

Αιδηψός: Τι απαντά ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα σε ψαροταβέρνα - Τα βίντεο - ξέσπασμα και η συγγνώμη του.

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram o άνδρας που κλώτσησε γάτα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, δελεάζοντάς την πρώτα με φαγητό για να έρθει κοντά του, αρχικά ξέσπασε για την έκταση που πήρε το βίντεο με την πράξη του και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Σε story στο Instagram, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέβασε, ο νεαρός άνδρας ξεσπά για το περιστατικό και τα σχόλια που υπάρχουν για την πράξη του στα social media, λέγοντας: «Παιδιά, τα σόσιαλ σάς έχουν κάνει τραγικούς ε; Έχουμε δει γατί να σκοτώνουνε, να τα βασανίζουνε, έχουμε δει τα άντερά μας ρε μ@@@κες. Μας δουλεύετε ρε μ@@@κες, είστε τρελοί ρε μ@@κες... Επειδή σπρώξαμε το γατί και έπεσε στο χαλίκι. Που έπεσε στους 20 πόντους κάτω; Δεν ντρέπεστε ρε μ@@κες; Που δώσαμε στο γατί να φάει 50 ευρώ ψάρια; Γυρνάτε και λέτε μ@@@κιες. Σιγά που το σκοτώσαμε ρε μ@@κες, το κάνετε τόσο ακραίο», είπε -μεταξύ άλλων - ο άνδρας του βίντεο. 

 

 

Σε άλλα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο άνδρας δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη για την πράξη του. 

«Και για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια, γιατί πολλοί σκαλωμένοι υπάρχουν στον κόσμο... Μπορεί να το τραβήξουν όπου θέλουν, δεν έχω πρόβλημα... Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε εχθές. Ναι, δεν είναι σωστό. Ναι, δεν είναι ωραίο. Ούτε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Είχαμε πιεί πέντε μπυρίτσες παραπάνω, είχαμε πει ένα ουζάκι παραπάνω, κάναμε μία μ@@@κία. Μία μ@@@κία, όμως, σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@κία, ούτε ξεφύγαμε πήγαμε να σκοτώσουμε γατί. Ένα σπρώξιμο στην ουσία στο γατί και έπεσε στους 20 πόντους κάτω, στο χαλίκι στην παραλία. Συγγνώμη», λέει σε δεύτερο βίντεο. 

1 1

«Δεν είμαι ό,τι να' ναι και κανένα μαλακισμένο του κερατά που βγαίνει στον δρόμο και κοπανάει σκυλιά και γατιά. Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι και αυτό που κάνετε εσείς σε εμένα», λέει σε ένα ακόμη βίντεο που κυκλοφορεί. 

5 1

Αιδηψός: Καλά στην υγεία του το γατάκι

Η Περιβαλλοντική και Φιλοζωική Ένωση Βόρειας Εύβοιας ανήρτησε φωτογραφίες στη σελίδα της στα social media και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το γατάκι είναι καλά στην ηλικία του. 

«Ο γατάκιας ειναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί κ είναι 1 από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά», αναφέρει η φιλοζωική ένωση. 

 

 

Αιδηψός - Κλωτσιά σε γάτα: Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το περιστατικό

Την αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσε το περιστατικό. 

Ο Υπουργός επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Σκούμα, και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή, Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε γατάκι για να πέσει στη θάλασσα. Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων.

Ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ