Κατοικιδια

Αιδηψός: Οργή για άνδρα που δελέασε με φαγητό γάτα και την κλώτσησε στη θάλασσα

Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή που ο άνδρας κλωτσά τη γάτα στη θάλασσα - Τη δελέασε με φαγητό σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό
Αιδηψός: Η στιγμή που ο άνδρας κλωτσά τη γάτα στη θάλασσα © facebook / stamatina stamatakou

Αιδηψός: Άνδρας δελεάζει γάτα με φαγητό και την κλωτσά στη θάλασσα - Οργή για το περιστατικό και παρέμβαση του ΥΠΡΟΠΟ.

Οργή προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει άνδρα σε ταβέρνα στην Αιδηψό να δελεάζει με φαγητό μία γάτα και στη συνέχεια, όταν πλησιάζει προς το μέρος του, να την κλωτσά ρίχνοντάς τη στη θάλασσα

Στο βίντεο που έφερε στο φως η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου φαίνεται η προσπάθεια του άνδρα να δελεάσει μία ακόμη γάτα που βρισκόταν στην ίδια ταβέρνα όπου σημειώθηκε το περιστατικό στην Αιδηψό. 

«Ο τύπος στο βίντεο που βλέπετε πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ψαροταβέρνα στην Αιδηψό που τη λένε «Στέλλα». Στην παρέα υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα που κατά τύχη περπατάνε στα δυο τους πόδια. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο αθώες γατούλες που περίμεναν κι αυτές να φάνε λίγο. Ο τύπος λοιπόν αντί να ταΐσει ή έστω να αποφύγει ή ακόμη και να διώξει τις γατούλες -αν πούμε ότι τόσο τον ενοχλούσαν τα ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα- τις δελεάζει με ψάρι και καταφέρνει τουλάχιστον τη μία από τις δύο να την κλωτσήσει και τη ρίξει στη θάλασσα! Για την πλάκα του! Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στη θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και στην άλλη γατούλα. Να δούμε τώρα πώς θα είναι για την πλάκα του να έρθει αντιμέτωπος με τον νέο νόμο που ο βασανισμός και η φόνευση ζώου τιμωρούνται με πρόστιμο έως 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη. Να δούμε αυτός και η παρέα του πώς θα χασκογελάνε και θα βγάζουν story… Ενημέρωσα ήδη τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο τηλεφωνικά όσο μέσω email», γράφει η Σταματίνα Σταματάκου στη σελίδα της στο Facebook. 

 

 

Αιδηψός: Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τον εντοπισμό του άνδρα που κλωτσά και πετά στη θάλασσα τη γάτα

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος αναφέρει ότι επικοινώνησε μαζί της ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έχει ζητήσει ήδη «την άμεση και παραδειγματική εφαρμογή του νόμου». Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του κατέστησε σαφές ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι πρωταγωνιστές του βίντεο που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ