- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Nora’s Deli
Από bio ghee (ινδικό βούτυρο) έως guanciale (υπέροχο αλλαντικό), η Νόρα και η Ναταλία στην Αναγνωστοπούλου έχουν δοκιμάσει όλα –μα όλα– τα προϊόντα, οπότε μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάτι που δεν έχει και να μην στο παραγγείλουν επιτόπου.
Gusto di Grecia
Πινδάρου. Γλυκύτατοι ιδιοκτήτες, χύμα όσπρια, καλή τσικουδιά, προσεγμένη επιλογή ελληνικών τυριών και τα καλύτερα ρεβίθια του κέντρου.
Eat Crete
Κάτι από gourmet, κάτι από παράδοση, αγριόχορτα μαζεμένα στον Ψηλορείτη και μια εσάνς από Μεγαλόνησο στην Ηροδότου.
Yoleni’s
Ένας χώρος (στη Σόλωνος), έξι όροφοι, χίλια πρόσωπα και προϊόντα, εκλεκτά κρέατα απ’ τη φάρμα Μπράλου. Μπορείτε επιτόπου να φτιάξετε ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα για να το στείλετε σε όποια γωνιά του κόσμου θέλετε.
Τυροκομείο Κωσταρέλου
Τρομερά τυριά, δικής του παραγωγής (ξεχωρίζει η περίφημη φέτα) αλλά και από όλη την Ελλάδα. Μαζί και άπειρα προϊόντα μικρών παραγωγών. Σάντουιτς (θεϊκά) με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Κάτσε στα τραπεζάκια πάνω στην Π. Ιωακείμ για τη νέα τους πρόταση «το fondue γαλλικό, τα τυριά ελληνικά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.