Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.03.2024

Μια άκρως προκλητική μέρα ξεκινά για εσένα, Παρθένε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το κλίμα στη δουλειά μοιάζει να είναι αρκετά μπερδεμένο και μπορώ να σου πω πως ταιριάζει με την ψυχολογία σου σήμερα, Κριέ. Πολλά τα πράγματα που έχεις να διαχειριστείς και η ισορροπία απαραίτητη, μα δύσκολη! Αρχικά, νιώθεις πως κάπου θα χάσεις τη μπάλα γιατί όλα αλλάζουν σήμερα εκεί που δεν το περιμένεις και σε πιάνει μια τάση να πατήσεις πόδι και να δείξεις μια έντονη δυναμική. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και με κινητήριο δύναμη αυτόν θα μπορέσεις να τραβήξεις γραμμή και να κάνεις τα πράγματα όπως εσύ θεωρείς καλύτερα! Αμ δε όμως! Και πρόσεξε τα άτομα από το παρελθόν που θα σου χτυπήσουν την πόρτα σήμερα…

Ταύρος
Ταύρε μου, κάποια επαγγελματικά βήματα χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Μπορεί εσύ να νιώθεις αρκετά ικανός να προχωρήσεις, αλλά θα χρειαστεί να έχεις μια πιο καθαρή εικόνα και να μη βασιστείς σε αυτά που σου λένε οι άλλοι. Καλό είναι να έχεις μια εναλλακτική έτοιμη και να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων, αν θέλεις η μέρα σου να κυλήσει ομαλά. Θα σε πιάσει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, αλλά κάτι θα σε σταματήσει ή θα σου δείξει πως δε μπορείς να κάνεις και πολλά στην προκειμένη φάση. Υπάρχει μια νευρικότητα και μια ανυπομονησία στην ατμόσφαιρα σήμερα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, προσπαθείς να βγάλεις άκρη από τον χαμό που παρατηρείς γύρω σου, και κυρίως μέσα στο σπίτι σου. Το κλίμα με την οικογένεια μυρίζει κάπως μπαρούτι, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και οι αντοχές είναι αρκετά μειωμένες. Προσπαθείς να ακουστείς και πολώνεσαι αρκετά, πράγμα που εντείνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Από την άλλη, δυσκολεύεσαι να ακούσεις πολλά και δε βλέπεις την οπτική των άλλων, ενώ τα όρια που θα προσπαθήσεις να θέσεις δε θα είναι προς συζήτηση. Σήμερα γίνεσαι κάπως απόλυτος και ισχυρογνώμων και μπορεί να φανείς σκληρός εκεί που δε θέλεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, ακούς πολλά και διάφορα και νιώθεις πως το μυαλό σου διαλύεται από τις πολλές πληροφορίες σήμερα. Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να βρεις την άκρη, γιατί σήμερα βρίσκεσαι κάπως στο κέντρο των εξελίξεων και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και σε τι χρειάζεται να εμβαθύνεις. Από την άλλη, υπάρχει μια γενικευμένη ένταση που σε φτάνει στο όριο και μπορεί να ταράξει κάπως τις επικοινωνίες σου. Όλα μπορεί να σου ακουστούν σήμερα αμπελοφιλοσοφίες και σίγουρα δε θα αφήσεις τίποτα ασχολίαστο. Προσοχή σε ποιους απευθύνεσαι και με τι ύφος. Παρασύρεσαι και δεν κάνει!

Λέων
Λέοντα, σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία και να κινηθείς αρκετά προσεκτικά σε ό,τι αφορά οικονομικά και αντιδράσεις. Αρχικά, κάποια πράγματα μπορεί να σου παρουσιαστούν διαφορετικά από κάποιες πληροφορίες που εσύ έχεις συλλέξει και αυτό θα σε βάλει σε υπόνοιες αλλά και σε πιο καχύποπτες σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου αμέσως και να μην παίξεις διάφορα παιχνίδια. Επίσης, σήμερα έχεις τη διάθεση να δείξεις τη δύναμή σου ή το ποιος έχει το πάνω χέρι στη δουλειά και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις τις ηχηρές δηλώσεις!

Παρθένος
Μια άκρως προκλητική μέρα ξεκινά για εσένα, Παρθένε μου, αφού θα χρειαστεί να χειριστείς πολλά και διάφορα κατά τη διάρκειά της. Από το πρωί ακόμα, θα χρειαστεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά αφού θα νιώσεις πως δε μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα τους άλλους και θα αναλάβεις περισσότερα πράγματα να κάνεις. Παράλληλα με τον εκνευρισμό που θα σε πιάσει, θα κάνεις και τον διαμεσολαβητή για να λυθούν κάποιες διαφορές που δε σε αφορούν ή που μπορεί να εμπλέκεσαι άθελά σου. Επίσης, θα καταλάβεις πως θα χρειαστεί να τηρήσεις όρια και να βρεις κάποιες άλλες διόδους, λιγότερο παρεμβατικές.

Ζυγός
Ζυγέ μου, ξέρεις ήδη πολλά και συνεχίζεις να μαζεύεις τις πληροφορίες σου σήμερα, αφού βλέπεις πολλά και κάνεις τον ανίδεο. Είσαι ωστόσο στο τσακ να ανοίξεις το στόμα σου και να ρίξεις την ατομική βόμβα, καθώς φτάνεις στα όρια σου και δύσκολα κρατιέσαι! Το κλίμα στη δουλειά είναι έντονο και προσπαθείς να απέχεις, ενώ φροντίζεις να πάρεις απόσταση από συγκεκριμένα άτομα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός στην ατμόσφαιρα – τουλάχιστον εσύ το αντιλαμβάνεσαι έτσι – και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη στάση που πρέπει να κρατήσεις. Επιστροφές από το παρελθόν θα είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Σκορπιός
Έντονες επαφές με την παρέα αλλά και ένταση σε επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις δίνουν τον παλμό για την Παρασκευή σου, Σκορπιέ μου. Από το πρωί ακόμα θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με άτομα που προσπαθούν να σε καπελώσουν ή να φανούν πιο ικανοί από εσένα. Μην χαθείς σε πλάνα για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και επικεντρώσου στο τι πρέπει να κάνεις για να μην μείνεις πίσω. Θα πάρεις αποστάσεις σήμερα από τους άλλους και ίσως ακούσεις παράπονα ότι γίνεσαι υπερβολικός. Θα ακουστούν ίσως κάποια παλιά περιστατικά που ενεπλάκης και θα σε φουντώσουν κάπως παραπάνω.

Τοξότης
Τοξότη μου καλέ, σήμερα προσδέσου και απλά κράτα χαμηλούς τόνους. Θα δεις πως παίζονται πολλά σε ό,τι έχει να κάνει το επαγγελματικό σου και πως θα χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες κατά γράμμα για να μην την πατήσεις. Βασικό στοιχείο να ακούσεις συμβουλές – όσο κι αν νομίζεις πως ξέρεις – και να κινηθείς έξυπνα. Ίσως χρειαστεί να βάλεις λίγο στον αυτόματο τα του σπιτιού, διατηρώντας όμως μια επαφή και δείχνοντας στην οικογένεια ότι αν χρειαστεί είσαι εκεί. Ίσως χρειαστεί να γίνεις δυο κομμάτια σήμερα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω σε νοιάζει αρκετά αυτές τις μέρες!

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα το κλίμα μυρίζει μπαρούτι. Από το πρωί ακόμα προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τους άλλους και να λειτουργήσεις κάπως δημιουργικά, αλλά συναντάς εμπόδια και αντιρρήσεις. Κάποιες σκέψεις περί απόρριψης θα σε ρίξουν λίγο. Με το πείσμα όμως θα πάρεις τα πράγματα πάνω σου και θα κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ καλύτερο. Υπάρχει μια νευρικότητα με το οικονομικό και το ότι χρειάζεσαι άμεσα χρήματα μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ βεβιασμένες κινήσεις. Καλό είναι να ακούσεις τους δικούς σου ανθρώπους και ας είναι αντίθετοι σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος
Έντονη η Παρασκευή σου, Υδροχόε, και το πράγμα φαίνεται κάπως δύσκολα διαχειρίσιμο σήμερα… Έχεις πολλά να βάλεις σε σειρά και η ένταση που επικρατεί γύρω σου το κάνει κάπως δύσκολο να συμβεί. Από τη μία έχεις ένα οικονομικό άγχος που προσπαθείς να κατευνάσεις, χωρίς όμως να έχεις μια καθαρή εικόνα. Η νευρικότητα στις αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη χωρίς να το καταλάβεις και το ότι υπεραναλύεις τα πράγματα στο κεφάλι σου, δε σου αφήνει χώρο να σκεφτείς εναλλακτικές σήμερα. Δίνεις έμφαση στο να χτίσεις ένα πλαίσιο ασφαλείας και να κρατήσεις αποστάσεις από τους άλλους, και αυτό δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει την κατάσταση.

Ιχθύες
Δύσκολη η επικοινωνία με τους άλλους σήμερα, Ιχθύ μου. Αρνείσαι να συνδεθείς μαζί τους είτε γιατί ο δικός σου εκνευρισμός είναι μεγάλος είτε γιατί δε μπορείς να αντέξεις την ένταση των απέναντι. Η αλήθεια είναι πως σήμερα τα πράγματα είναι απαιτητικά και οι ρυθμοί σου πρέπει να αυξηθούν σημαντικά για να μην τα ακούσεις. Έχεις μια τάση φυγής και απομόνωσης, καθώς χρειάζεται να συντονιστείς! Κάποιες συμπεριφορές μπορεί να χτυπήσουν το κουδουνάκι της ανασφάλειας σήμερα και να σου ξυπνήσουν μνήμες που δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Ανάφερέ το και μην αφήσεις αυτό το συναίσθημα να σε αποδυναμώσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ