Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.04.2023

Το μυαλό σου μοιάζει με λαβύρινθο σήμερα, Παρθένε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Φως στο τούνελ των οικονομικών σήμερα, Κριέ. Το πράγμα αρχίζει να ξεκαθαρίζει κάπως, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα και πληροφορίες που κάνουν πιο καθαρό το τοπίο. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα μικροκαβγαδάκια, γι’ αυτό προσπάθησε (ναι καλά) να μείνεις ψύχραιμος!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα θέλω να προσέξεις τα νεύρα σου. Έρχονται μικροπράγματα στην επιφάνεια που θα σου δημιουργήσουν μια παροδική σύγχυση. Η μέρα έχει αέρα κυκλοθυμίας σήμερα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος τι σου συμβαίνει. Χρειάζεται προσήλωση και υπομονή σήμερα. Συγκεντρώσου και μην ασχολείσαι πολύ με ψιλοπράγματα!

Δίδυμοι
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι με το ζόρι, Δίδυμε, το ξέρω! Το θέμα είναι πως σήμερα, πρέπει να μείνεις προσηλωμένος στα θέματα της καθημερινότητάς σου και να μην ασχοληθείς με άσχετα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος! Γενικά, πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους και τις κοινωνικές σου συναναστροφές!

Καρκίνος
Σήμερα δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Χρειάζεσαι χαλάρωση, το ξέρεις, απλά δεν ξέρεις πώς να χαλαρώσεις: να γυρίσεις σπίτι και να αράξεις ή να βγεις και να το ρίξεις λίγο έξω; Η ψυχολογία σου είναι περίεργη σήμερα. Ίσως να χρειάζεσαι ξεκούραση και ύπνο γιατί η εβδομάδα που πέρασε ήταν έντονη και το ένιωσες στο πετσί σου!

Λέων
Τελειώνεις από τη δουλειά και γύρνα σπίτι, Λέοντα! Σήμερα είναι μέρα που θα χρειαστείς χαλάρωση και ηρεμία. Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα, μικροεντάσεις στη δουλειά και χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να βρεις τις ισορροπίες σου. Μην ασχοληθείς με τις υπερβολές των συναδέλφων και μην εμπλακείς!

Παρθένος
Το μυαλό σου μοιάζει με λαβύρινθο σήμερα, Παρθένε. Είναι σα να έχεις κατεβάσει όλα τα ντουλάπια και να τα τακτοποιείς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, αλλά μέσα στο κεφάλι σου! Προσπαθείς να τακτοποιήσεις πολλά θέματα ταυτόχρονα, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως δε γίνεται και σε πιάνουν τα διαόλια σου (χωρίς λόγο, όπως καταλαβαίνεις). Πιάσε ένα ένα τα θέματα για να μην είναι μια μέρα δύσκολη!

Ζυγός
Τα οικονομικά σου σήμερα είναι ένα θέμα που χρειάζονται προσοχή, Ζυγέ. Υπάρχουν ξαφνικές συζητήσεις που χρειάζονται μεγάλη προσοχή και διερεύνηση. Άκου προσεκτικά και μην δεχτείς τίποτε που φαίνεται δελεαστικό. Πέρνα χρόνο με το αμόρε! Σήμερα, ελεύθερε Ζυγέ, μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

Σκορπιός
Η μέρα έχει μια περίεργη ενέργεια, Σκορπιέ, για σένα. Η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή. Έρχονται διάφορα θέματα να σε αποπροσανατολίσουν, και δυσκολεύεσαι να μείνεις συγκεντρωμένος. Μην ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος και επικεντρώσου σε αυτά που έχεις να κάνεις!

Τοξότης
Τι σε πιάνει σήμερα, ούτε εσύ ξέρεις, Τοξότη. Γίνεσαι κυκλοθυμικός, νευρικός και νιώθεις ένταση, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου, μάλλον, και όλο ταράζει τη θετική σου ενέργεια. Η μέρα χρειάζεται υπομονή και την θετική σου σκέψη! 

Αιγόκερως
Ξαφνικές κοινωνικές επαφές έρχονται να ταράξουν τα νερά του Σαββάτου σου. Παίζουν γνωριμίες σήμερα, Αιγόκερε που δεν είναι απαραίτητο να είναι θετικές ή αρνητικές. Το σημαντικό είναι πως ο κύκλος σου μεγαλώνει και σίγουρα θα μπορέσεις να πάρεις βοήθεια από αυτές. Μη δώσεις σημασία σε μικροεντάσεις σήμερα, για να κυλήσει ομαλά η μέρα σου!

Υδροχόος
Έχε τα νώτα σου καλυμμένα, Υδροχόε, σήμερα. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και οι συνάδελφοι στη δουλειά είναι έτοιμοι να εκραγούν. Δε φταις εσύ σε αυτό, απλά να ξέρεις δε θα μείνεις στο απυρόβλητο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ζητήματα που δε σε αφορούν, μόνο και μόνο για να ξελασπώσεις την κατάσταση, γιατί δε θα πάει καλά αυτό σήμερα…

Ιχθύες
Έχεις αυτό που θέλεις να πάρεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν, αλλά σε πιάνει μια αμφιβολία από την ανταπόκριση που βλέπεις. Ίσως τα πράγματα να μην παίρνουν την τροπή που θέλεις και νιώθεις αμήχανα και νευρικά, Ιχθύ. Μπορεί να νιώθεις ότι βγαίνεις από τα νερά σου, αλλά ίσως ακόμα δεν είναι η ώρα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ